Kiemelt Hírek 2020. május 01.

Előkerült egy 30 évvel ezelőtti videó Dianáról: szoknyában, mezítláb rohant végig egy futóversenyen

Startlap Kiemelt Hírek 2020. május 01.
A felvétel 1989-ben, egy anyák napja alkalmából rendezett iskolai futóversenyen készült a hercegnéről. Bulvárösszefoglaló.

Előkerült egy 30 évvel ezelőtti videó Dianáról: szoknyában, mezítláb rohant végig egy futóversenyen

A walesi hercegné 1989-ben, egy anyák napja alkalmából rendezett iskolai futóversenyen dobta le a cipőjét, és iramodott neki a célszalagnak. Íme a videó.

Nagyot nőtt Szinetár Dóráék kisfia

Makranczi Zalán és Szinetár Dóra kisfia már két és fél éves, és a művésznő friss bejegyzéseiből két dolog derül ki róla: Benjamin elég eleven gyerek lehet, és nagyon sokat nőtt. Ha érdekel Szinetár új fotója és videója a kisfiúról, akkor kattints ide.

Weisz Fanni egy 9 évvel ezelőtti fótón mutatta meg nagy fogyását: most már csak 51 kiló

Weisz Fanni mindig is vékony volt, 9 évvel ezelőtt is, ugyanakkor tényleg jelentős különbség tapasztalható az általa közzétett két bikinis fotón. A változás szemmel láthatóan sokkal inkább az edzésnek, mint a fogyásnak köszönhető. A képeket ebben a cikkben találod.

Stohl András családi fotót posztolt: a 12 éves Franciska már kész nő

Stohl András egy családi kirándulásról osztott meg közös képet, amelyen két kisebb gyermeke gyűrűjében látható. A fényképért ide kell kattintani.

Takács Nikolas első szerelméről vallott: Kicsit tiltott gyümölcs volt az egész kapcsolat

Forrás: YouTube/ LifeTV

Az USA-ból pár hónappal ezelőtt hazaköltözött énekes a Nyugi! Köztünk marad… utolsó adásában tárta fel ifjúkori kalandjai emlékét a régi panelházuk lépcsőházából. Takács jóval fiatalabb volt szerelménél, de volt valami más is, ami miatt kvázi tabunak számított a kapcsolat. Videó és további részletek itt.

Éljen május elseje: gigadekoltázzsal és méretes műszempillákkal érkezett Kiszel Tünde új naptárfotója

Beköszöntött a május, és szokásához híven Kiszel Tünde közzétette 2020-as falinaptárának e havi remek fotóját. A fényképet erre a linkre kattintva nézheted meg.

Tóth Andi megmutatta, milyen sokat változott az X-Faktor óta

Tóth Andi mindösszesen 15 éves volt, amikor 2014-ben megnyerte az X-Faktort, így nem csoda, hogy nagy változáson ment keresztül azóta. A nagy metamorfózist “pubertárs” címszóval, egy döbbent kommentárral tárta a világ elé az énekesnő. Íme.

Horváth Éva: Hamarosan vége lesz ennek a sz*rnak

Horváth az Instagramján egy fénykép formájában mutatta meg, mi az, ami igazán hiányzik neki a karanténból – avagy már tudja, mit fog csinálni, ha véget ér a járvány. Kíváncsi vagy, miről van szó? Innen kiderül.

Demcsák Zsuzsa férje a követői segítségét kéri

Krishan nagy dologra vállalkozott, és ennek kapcsán fordult az internetezőkhöz. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Visszatér a Linkin Park

Fotó: Rich Fury/Getty Images for iHeartMedia

A nagy visszatérést két év szünet után a zenekar gitárosa, Dave Farrell jelentette be. Részletek itt.

Keresés az oldalon