Élő adásban közvetítették, ahogy Donald Trumpot beszéde közben kiröhögi egy gimnazista srác

Startlap - Startlap
Amerikának új hőse van.

Pár óra leforgása alatt vált szabályosan sztárrá vált a tengerentúlon az a gimnazista fiú, aki Donald Trump csütürtök esti Mondana állambeli beszéde alatt végig pofákat vágott, miközben az elnök háta mögött állt. Tyler Linfesty a beszéd óta csak “kockás inges srác” néven fut az interneten, és a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem szándékosan trollkodott.

A helyi Billings West Gimnázium végzőse azt állítja, egyszerűen csak nem akarta elszalasztani a lehetőséget, hogy élőben láthatja az elnököt, majd amikor a pódiumon állt, nem tudta visszafogni a reakcióit.

Őszinteség ide vagy oda, Tylert végül lecserélték egy másik nőre, majd a mellette álló barátai helyett is felment az elnök háta mögé két másik ember. A fiú azt mondja, hogy a beszéd előtt mindenkit arra kértek, hogy legyenek lelkesek és tapsoljanak, de ő erre nem volt hajlandó, mivel nem tetszett neki amit Trump mondott.

Linfesty egyébként azt is visszautasította, hogy viselje a Trump szlogenjével ellátott piros sapkát, viszont rajta volt az Amerikai Demokratikus Szocialisták kitűzője.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...

képcím

"Ha megpróbáltok kirúgni, elpusztítalak benneteket" - mondta...

képcím

Úgy emelné a minimálbért a kormány, hogy közben kiszúrjon az...