Elkészült Szilágyi István sírköve: méltó helyen nyugodhat a meggyilkolt színész

Startlap - Startlap
A síremléken, amelyről most mutatunk néhány fotót, Szilágyi arcképe és egy fontos idézet látható. Bulvárösszefoglaló.

Elkészült Szilágyi István sírköve: méltó helyen nyugodhat a meggyilkolt színész

A május 3-án elhunyt Szilágyi István sírköve nemrégiben készült el, a fekete márványt arcképe és egy fontos idézet díszíti. Minderről ide kattintva találsz fényképeket.

Vajna Tímea: A maszk annyira állítja meg a vírust, mint az alsógatya a fingot

Andy Vajna özvegye legfrissebb Insta-sztorijában a maszkviselésről fejtette ki véleményét. Bővebben.

Zimány Linda retusált és retusálatlan fotója között elég nagy a különbség

Zimány Linda augusztus 19-én kis feketét és magassarkút húzott, és minden bizonnyal póthajat is. Tette mindezt azért, mert Miss Balaton volt, és ha már ilyen szépen felöltözött, készültek róla fotók. Ő, illetve a póthajáért felelős cég megosztott egy gyanúsan simára és karcsúra retusált fényképet, de nem sokkal később az esemény sajtóközleményében is felbukkant egy fotó Zimányról. És itt jön az érdekes rész: Zimány kifejezetten máshogy fest a két fényképen. A fotókért ide kell kattintani.

Jason Momoa megérkezett Magyarországra: itt van róla az első kép, a magyar dublőrével

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Már javában zajlanak a Dűne utómunkálatai, ami nem jelent mást, mint azt, hogy innentől kezdve érdemes nyitott szemmel járni, Jason Momoa megérkezett. A róla nyilvánosságra került első fényképért Megyeri Balázsnak lehetünk hálásak, aki együtt forgat Momoával, mert nagyon hasonlít rá, vagyis ő a dublőr. Ha érdekel a fotó, akkor itt folytasd az olvasgatást.

Liptai Claudia dögös darázsderékkal csábít a családi cukrászdába

Liptai elvileg tortákat mutogatott néhány facebookos fotón, de annyira szép volt, hogy pár pillanatig nem is vettük észre a süteményeket.Íme a fénykép.

Kulcsár Edina anyukájával közös fürdőruhás videóján nehéz eldönteni, ki az anya és ki a lánya

Hiába nyerte vissza szuper alakját alig pár hónappal a szülés után, édesanyja mellett nem sokan figyeltek Kulcsár Edinára. Nekünk kétszer kellett megnézni a bikiniben táncolós közös videójukat, mert elsőre nem volt egyértelmű, ki kicsoda. Nézd meg te is.

VV Soma ízléstelen kérdéseket tette fel egy 15 éves lánynak, és ezt élőben közvetítette 

Én 26 éves vagyok, nem fogok 15 éves lányokat megalázni. Tudjátok, hogy ezek a megalázós dolgok nem az én reszortom

– állította a Való Világ nyolcadik szériájának nyertese, de ez mégsem jött össze, és nagyon súlyos kérdések hangzottak el a felvételen, ami elméletben azért készült, mert VV Soma szerette volna jobban megismerni a 15 éves, Zsebibaba néven futó, meglepően nagy követőtáborral rendelkező lányt. Videó és további részletek itt találhatók.

Forgács Gábort drasztikusan lefogyasztotta a rák: “A felső karom úgy néz ki, mint egy 18 éves szépleányé”

Nem sokkal azután, hogy Forgács Gábort hazaengedték a kórházból, sikerült telefonos interjút készíteni vele. A prosztatarákkal diagnosztizált színművész még messze van a teljes gyógyulástól, rendkívül legyengült, de szerencsére a humora a régi, és már nagy tervei vannak.

A Szikla felesége dalt írt a házassági évfordulójukra, és előkerült egy adag sosem látott, intim felvétel az esküvőről

Az örmény és olasz felmenőkkel rendelkező Lauren Hashian énekesnőként tevékenykedik, szóval annyira nem váratlan, hogy házasságuk első évét dallal köszöntötte. A számnak Step Into A Love Like This lett a címe, és a különleges, bensőséges esküvői pillanatok a zenéhez készített klipben bukkannak fel. Videó és további részletek itt.

Jennifer Aniston megmutatta, hogyan biliárdoznak Courtney Cox-szal

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Turner 

Talán pontosabb lenne úgy fogalmazni, hogy Aniston videóján az látszik, neki mennyire rosszul megy a játék. Íme a felvétel.

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók