Elkapták az 1-es villamoson egy utasba injekciós tűt döfő férfit

A polgárőrök segítettek az elfogásában.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-29 11:13

Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Megszúrtak injekciós tűvel egy nőt az 1-es villamoson még szeptember elején. Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség, nemrégen sikerült azonosítani, szombatra virradóra pedig el is kapták a feltételezett tettest – írja a police.hu.

A négygyerekes 44 éves édesanya így mesélt a történtekről:

„Egy fiatal férfi szállt fel a Kacsóh Pongrác úti megállóban, elég furcsa állapotban. Nem lepődtem meg, ezen a vonalon megszokott, hogy drogosokat és annak tűnő embereket lát az ember. Először fel sem fogtam, mi történt, aztán a markában megláttam a fecskendőt. A másodperc töredéke alatt történt az eset, mire felocsúdtam, már a villamos közepén járt a fiatal, majd le is szállt.”

A nő azóta orvosokhoz jár, hogy kiderítsék, vajon bekerült-e a vérébe valamilyen kórokozó. Számtalan fertőzés szóba jöhet, elsősorban gennykeltő kórokozók, de hepatitis, sőt, AIDS is. Mivel ezen betegségeket nem lehet rögtön kimutatni, ezért megfigyelés alatt kell tartani az illetőt, célzott vizsgálatra a tünetek jelentkezése esetén kerülhet sor.

Az áldozatot az eset óta pánikrohamok gyötrik, nehézséget okoz tömegközlekedési járműre szállnia, de munkájából adódóan ezt folyamatosan meg kell tennie. Gyógyszereket szed és szakemberekhez kell járnia, akik segítik feldolgozni neki a történteket.

A feltételezett elkövetőt, a 29 éves budapesti S. Kálmánt a zuglói polgárőrök segítségével fogták el és garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Mai nap hírei

„Arról nem is álmodtunk, hogy anya emberek millióin fog segíteni!” – Születésnapi portré Karikó Katalinról

wmn.hu2 órája

Híres emberek, akik régóta szinglik: és el is mondták, hogy miért

joy.hu13 órája

Megdőlt a hidegrekord és vasárnap még hidegebb jöhet!

agroinform.hu16 órája

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu17 órája

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu18 órája

Megszúrtak egy férfit a Mester utcánál

168ora.hu18 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu19 órája

A Samsung bemutatta legolcsóbb 5G-s mobilját, a Galaxy A32 5G-t

gsmring.hu20 órája