Elhunyt Szilágyi István özvegye, Jolika néni

Startlap - Startlap
Hetvennyolc éves korában, szombaton reggel meghalt Humenyánszky Jolán, Szilágyi István színművész özvegye. Heti bulvárösszefoglaló.

Budapesti kórházban hunyt el Humenyánszky Jolán

Hetvennyolc éves korában, szombaton reggel elhunyt Szilágyi István özvegye, Jolika néni. A szomorú hírt a szobrászművész segítője közölte, itt olvasható.

Benedek Miklós: „Hogy a Tibornak meg kellett halni, az igazságtalanság”

Benedek Miklós Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező volt Veiszer Alinda legújabb műsorának vendége. A megrázó interjúban beszélt tavaly elhunyt fiáról, Benedek Tiborról is.

Meghalt Christopher Plummer

A legendás kanadai színész 91 éves korában hunyt el. Az Oscar-díjas művész A muzsika hangja című filmmel vált világszerte ismertté. Bővebben.

Fotó: Robyn BECK / AFP

VV Fanni-ügy: megbukott a hazugságvizsgálaton a koronatanú

A poligráf szerint több kérdésre megtévesztő választ adott B. Erika, a VV Fanni-ügy koronatanúja. Minderről itt olvashatsz.

Eszenyi Enikő újra rendez

A Vígszínháztól hangos botránnyal a háta mögött távozó Eszenyi egy Csehov darabbal tért vissza. További információkért katt ide

Rogán Antal egy 20 évvel fiatalabb exmodellt vett feleségül

A kabinetminiszter vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy milyen hamar rátalált a szerelem a 2019 őszén benyújtott válása után. Rogán Cecília (akit azért merünk így szólítani, mert előszeretettel veszi fel és le volt férje vezetéknevét, homályban hagyva, hogy jelenleg hogyan is hívják) máris utódot kapott Rogán Barbara személyébenBővebben.

Egész Magyarország értesült Szabó Zsófi válásáról, Garami Gábort kivéve, aki bement a Reggelibe párkapcsolati tanácsokat osztani

A rádióst alapvetően azért hívták meg az RTL Klub reggeli műsorába, hogy árulja el, miért nincsen senkije 52 évesen. Garami komoly filozofálgatásba kezdett a párkapcsolati “önismereti iskoláról”, több mondatát a válófélben lévő Szabó Zsófihoz címezve, akinek lefagyott az arcaVideó.

Folytatódott Tóth Gabi és Tóth Andi cirkusza: Tóth Gabi perrel fenyeget, Tóth Vera is megszólalt

Hacsak nem csuktad be teljesen az internetet az elmúlt napokban, akkor szinte biztos, hogy értesültél a két Tóth között kirobbant vitáról. A legfrissebb fejlemény, hogy (az üggyel állítólag foglalkozni nem akaró) Tóth Andi egy influenszer élő videójában reagált Tóth Gabi videójára. Tóth Anditól megtudhattuk, hogy közölne ő több üzenetet is, csakhogy Tóth Gabi már a bíróságot emlegetiBővebben.

Mindeközben Tóth Vera is bekapcsolódott a Tóthok háborújábaíme a hozzászólása.

Így járja John Travolta a lányával a Grease-ből ismert táncot 43 évvel a film után

Jön a Super Bowl, jönnek a különleges reklámok. Az egyik reklámban az 1978-es Grease című klasszikusát idézi fel az akkori egyik főszereplő, a most haj nélkül, szakállasan megjelenő John Travolta. Partnere azonban ezúttal nem Olivia Newton John, hanem Travolta lánya, Ella. A videót itt nézheted meg.

Egyre súlyosabb vádak érik Marilyn Mansont

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images/AFP

Kis túlzással minden hónapra jut egy nagyobb bukástörténet Hollywoodban: előbb a kannibálbotrányba keveredett Armie Hammer lett közutálat tárgya, most pedig a legendás énekesről, Marilyn Mansonról szedik le a keresztvizet. Korábbi menyasszonya indította el a lavinát egy nyilatkozattal, miszerint az énekes szexuálisan zaklatta és más módon is bántalmazta őt.Ezután nők sora állt elő vadabbnál vadabb sztorikkal a férfival kapcsolatban. Minderről itt írnak. Mindeközben Szikora Róbert szerint ördögűzést kellene végezni Marilyn Mansonon.

Ez is érdekelhet

képcím

Megúszta az életfogytiglant VV Fanni gyilkosa

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...