Kiemelt Hírek 2020. december 11.

Elhunyt Körtvélyessy Zsolt felesége: Egerszegi Judittal hetek alatt végzett a koronavírus

bubba Kiemelt Hírek 2020. december 11.
A színművésznő 67 éves volt, 45 éven át éltek boldog házasságban. Körtvélyessy megtörten nyilatkozott. Bulvárösszefoglaló.

Elhunyt Körtvélyessy Zsolt felesége: Egerszegi Judittal hetek alatt végzett a koronavírus

A színművésznő 67 évesen, kedden távozott az élők sorából. Körtvélyessy Zsolt lánya, unokája és L.L. Junior társaságában gyászolja 45 éven át tartó boldog házasságukat. Ebben a cikkben megtörten mesél szeretett felesége utolsó heteiről.

Vitray Tamás elárulta, hogyan ment tönkre a barátsága Hofi Gézával: egy tévéműsor miatt örökre összevesztek

Bementem a Vitray utcájába, de senki nem mondta nekem, hogy az zsákutca.

Hofi Géza egyik kabaréjában így utalt arra, hogy ő és Vitray sok éven át tartó barátsága annyira megromlott, hogy végül már nem is beszéltek egymással. A Spektrum televízió Az első influenszerek című beszélgetős műsorában Vitray Tamás felfedte, mi történt 1973-ban, ami miatt barátja többé nem állt vele szóba. Részletek itt. 

Los Angelesben kutatnak Zimány Linda igaz szerelme után

Mariah Carey-hez hasonlóan mi is csak egyetlen embert kívánnánk a Jézuskától, de az Kedves Ferenc legyen, és térjen végre vissza a híres magyar asszonyokhoz, és ezzel együtt a bulvárba. Ez csak azért jutott az eszünkbe, mert meglepő módon ő volt az utolsó férfi, akivel Zimány Linda járt és/vagy felvállalt. De ennek vége: Zimány lerántotta a leplet a nagy tervről, miszerint keresi “ezerrel a valódi belső értékeket”, de már a tengerentúlon, és szorgos közreműködők segítségével. Bővebben.

Dér Heni már megint ügyesen posztolt: magára haragított egy sereg anyukát

Az énekesnő mintha direkt a dühös kommentekre utazna, a terhességi vizsgálat utáni bejegyzésétől elszabadult a pokol. Mi történt? Ebből a cikkből megtudhatod.

Imádjuk II. Erzsébet különös karácsonyi díszeit: nincs jobb dolog az ünnep felé közeledve, mint az uralkodói humor

Ez a kép még 1969-ben készült a királynőről és Fülöp hercegről, itt még “normális” díszek lógnak a fán. (Fotó: Fox Photos/Getty Images)

Hiába a járvány, a brit királyi család idén is aktívan végzi azokat a bizonyos nélkülözhetetlen, nyilvános karácsonyi mutatványokat. Ennek köszönhetően most is nyakig belemerülhetünk az őket övező, hagyományos össznépi élvezetekbe, a ki mit viselt, mondott, és ki mennyire kopaszodik (igen, természetesen Vilmosra célzunk) című témák bugyraiba. De akármilyen nagy műgonddal komponálja jól nevelt ruháit Katalin, amint meglátod a fénykép hátterében a királynő karácsonyfáját, képtelen leszel a hercegnőre figyelni. Íme, mutatjuk, miről van szó.

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő párbeszédben szeretett volna elbúcsúzni, de Palya Beának nem lehet parancsolni, énekelve távozott

Palya Beának sejtszinten égett be A Konyhafőnök, és ezt nem mi mondjuk, hanem ő. Ha őt kiszavazzák, nemcsak könnycseppek gördültek, hanem egy komoly spirituális leckét is kapunk, és természetesen egy dalt. Ja, és amúgy megvan az első döntős, akinek a személyéről Nagy Alexandra határozott. Videó és további részletek itt.

Farm VIP: Sydney van den Bosch már a Mokkában magyarázza csalását, Horváth Éva és Vasvári Vivien párbajozott

A vidéki élet örömeinek hatására nagy barátnőségbe gabalyodó Terecskei Rita és Sydney van den Bosch közösen csaltak, ami jól látszik a felvételen, van den Bosch mégis Demcsák szemébe hazudott a dologról, kiestek, aztán reggel a Mokkában sikerült előállniuk egy, a legnagyobb jóindulattal is furcsának mondható magyarázattal az ügyről. Ha érdekel a beszélgetés, akkor erre a linkre kattints.

Mindeközben összeállt az elődöntő névsora, a három kiválasztott közé csak egyetlen nőnek sikerült bejutnia. Volt szavazás a régi játékosokkal, meg párbaj is, katt ide a videóért.

Hát, Lakatos Márk karácsonyát nem fogja pozitív példaként emlegetni az operatív törzs: Zanzibárról fog bejelentkezni az online családi ünnepségbe

Mivel idén “hülye karácsony” lesz, ő inkább egy medence partjáról teljesítené kötelességeit. Erről a Reggeli adásában beszélt Peller Annának és Mariannnak, egyébként szintén online. Íme.

Jean Todt megszólalt Schumacherről: Egy normálisabb élet a célja

Jean Todt és Michael Schumacher 1996 augusztusában a Formula–1 belga nagydíját ünnepli. (Fotó: Paul-Henri Cahier/Getty Images)

A Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke, a Ferrari csapatának korábbi vezetője, illetve technikai igazgatója híresen szoros kapcsolatot ápol a súlyosan sérült pilótával. További információkért kattints ide.

Keresés az oldalon