Elhunyt férjéről szobrot készít Szilágyi István özvegye

Több évtizede nem alkotott már Szilágy István özvegye, Jolika néni, ám most újra agyaghoz nyúl. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-06-06 13:44

Fotó: MTI Fotó: Soós Lajos

Különös módon emlékezik meg elhunyt férjéről Szilágyi István özvegye

Több évtizede nem alkotott már Szilágy István özvegye, Jolika néni, ám most újra agyaghoz nyúl: elhunyt férje arcmását akarja megformázni. Ám van egy érdekes csavar is a történetben, ami idekattintva fog kiderülni.

Megnyitott a kisbolt: Ördög Nóráék megmutatták az üzletet és első vevőiket

Ördög Nóra a közösségi oldalán számolt be a nagy hírről, miszerint végre megnyitott a Nekem a Balaton, vagyis a saját kezűleg felújított kisboltjuk Balatonakarattyán. Az első nap alapján nagy népszerűségnek néznek elébe, a rengeteg vendéget az esős idő sem tántorította el. Fotó és további részletek itt.

Papp Gergő élő adásban jelentette be, hogy 17 év után válik, és már új barátnője van

Reggeli műsorvezetője a csütörtöki élő adásban saját maga volt az egyik vendég. A magánéleti változásait olyannyira titokban tartotta eddig, hogy szüleit is csak egy nappal korábban avatta be, és a vele szemben ülő Kiss Ramóna szemmel láthatóan totálisan idegesen figyelte, mi következik.  Videó és további részletek itt

Vitray Tamás megszólalt volt felesége, Földi Teri haláláról: a kórházban búcsúztak el egymástól

Földi Teri hosszan tartó betegség után, 86 éves korában hunyt el. Ő és Vitray Tamás tíz évig voltak együtt, több mint harminc évvel ezelőtt. A válás után jóban maradtak, a hosszú ideig kórházban felvő színésznőt rendszeresen látogatta volt férje. A riporter ebben a cikkben  beszél Földi Teri utolsó napjairól és gyászáról.

Brutális csekket kapott a Díjbeszedőtől Szilágyi István özvegye

Egymás után kapja a csekkeket az évek alatt felhalmozott adósságok követelőitől Szilágyi István özvegye. A Díjbeszedő által most követelt összeg azonban megdöbbentő. A részleteket itt találod. 

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki Bangó Margit fiatalon?

A kijárási korlátozások megszűnésének köszönhetően Bangó Margit és Emilióék ismét találkozhatnak egymással. Az egyik ilyen családi eseményen derült ki, hogy Emilio gyerekkorában mindent bevetett a tesi órás szintfelmérő megúszása érdekében. A történet kapcsán Bangó Margit felelevenítette sportoló múltját, és előkerültek régi fényképek is.

A 67 éves Bay Éva fürdőruhában mutatta meg látványos fogyása eredményét

A Magyar Televízió egykori bemondónője és az ő nagy metamorfózisa megtöltött már néhány interjút és újságcikket, de fürdőruhában még nem merészkedtek a nyilvánosság elé. Ebben a cikkben egyrészt egy ilyen fotót találsz, másrészt elolvashatod, hogy mi a titka Bay Éva fogyásának, és az is kiderül, miért csak a nők dícsérik a változást. 

Szulák Andrea: Nincsenek tovább tartalékaim, ha itt ősszel nem indul el valami, nagyon nagy baj lesz

Rendhagyó helyzet állt elő a LifeTV YouTube-csatornáján vasárnap: Hajdú Péter elkaszálta Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsorait, Szulák felmondott, viszont korábban még felvett egy interjút Várkonyival, az Akarsz beszélni róla? című műsor keretében. Ez a beszélgetés jelent meg a hétvégén, és Szulák Andrea már itt a koronavírus-járvány okozta anyagi nehézségek miatt aggodalmaskodott, pedig ekkor még volt munkája. Ha érdekel a beszélgetés, akkor ezt a videós cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Ambrus Attila üzent a frissen szabadult Kaiser Edének

18 év után június elsején szabadult a börtönből a 2002-es móri mészárlás miatt tévesen elítélt, de végül egyéb bűncselekmények miatt rács mögé került Kaiser Ede. Ambrus Attila a sajtón keresztül üzent neki. Részletek itt.

67 évvel ezelőtt koronázták meg Erzsébetet

Fotó: Geoff Pugh – WPA Pool /Getty Images

Ha érdekel, hogy emlékezett meg erről a napról a brit királyi család hivatalos Instagramja, ide kattints.

 

Mai nap hírei

Az elektromos járművek véget vethetnek a kőolajkorszaknak

szimpatika.hu7 órája

Zlatan megindította a lavinát: több száz játékos az EA ellen – de miről is van most szó?

metabro.hu8 órája

Mi lesz veletek magyar-angol óvodák?

eletforma.hu12 órája

Vele tölti Jennifer Aniston a Hálaadást: fotójára több millió lájk érkezett

joy.hu13 órája

Jakab Péter: Orbán nem látja a kiutat a válságból

demokrata.hu14 órája

Északkeleten jönnek az első hópelyhek!

koponyeg.hu16 órája

Ulickaja: A történelemben először az egész bolygó beteg

konyvesmagazin.hu16 órája

A néppárti képviselő felhívta Deutsch Tamás figyelmét arra, hogy épp a jogállamiság a különbség az EU és a kommunista rendszer között

168ora.hu18 órája