Életmentés közben zaklatta a mentősöket a luxusautó sofőrje, hogy álljanak el az útból

Startlap - Startlap
A férfi fogta magát, és a mentősök után ment a belvárosi lakás előszobájába, onnan kiabált, miközben odabent igyekeztek újraéleszteni egy embert. Esti hírösszefoglaló.

MTI/Máthé Zoltán

Életmentés közben zaklatta a mentősöket a luxusautó sofőrje, hogy álljanak el az útból

A férfi fogta magát, és a mentősök után ment a belvárosi lakás előszobájába, onnan kiabált, miközben odabent igyekeztek újraéleszteni egy embert. A teljes sztori itt olvasható.

Az ügyészség nem tud mit kezdeni azzal, hogy egyedül a Magyar Honvédség vezérkari főnöke szerint szereltek bombát az egyik gépre afgán menekülők

A világon senki más nem számolt be róla, a NATO semmit sem tud az egészről, Ruszin-Szendi Romulusz mégis tényként közölte egy sajtótájékoztatón. Hadházy Ákos feljelentést tett, az ügyészség azonban meg se próbált utánajárni az ügynek. Részletek.

Tóth Csaba nem megy el a Partizán vitájára, hanem inkább feljelenti Gulyás Mártont

“Eddig úgy tudtuk, hogy ún. ‘kérdésekkel provokálni’ kizárólag a kormánypárti képviselők által bevetett érvelés a kényesebb, nehezebb interjú/vitahelyzetek elkerülésére. Ebben úgy tűnik tévedtünk” – reagált Gulyás Márton. Mi történt? Ebből a cikkből megtudhatod.

1600 milliárdos devizakölcsön felvételére készült fel a kormány

Az Államadósság Kezelő Központ bejelentette az a idei finanszírozási terv módosítását, mert csúszhatnak az EU-s kifizetések, és fedezni kell bizonyos kormányzati kiadásokat. További információkért katt ide.

Matolcsy György: A magyar középosztály megkezdte az átállást az egészséges életmódra

MTI/Szigetváry Zsolt

A jegybankelnök szerint a járvány hatására az egészségügyi rendszerben egyszerre indult meg a fordulat az állami és a magánszektorban, az online szolgáltatások 20 évet fejlődtek, és újból értékké vált a biztos munka. Matolcsy György gondolatait ebben a cikkben olvashatod.

Ferenc pápa: Szlovákia lehet a béke követe Európa szívében

Míg több fronton harcok folynak a hatalomért, a szlovákok nem kevés próbatételen át bizonyították, hogy békeszerető módon tudnak integrálódni és különbözőnek maradni. Részletek.

Pulai András: A miniszterelnök-jelöltek tigrisek voltak, de karmok nélkül

A Publicus Intézet stratégiai igazgatója elemezte a vasárnap este lezajlott első előválasztási vitát. Dobrev Klára feltűnően erős gesztikulációjától és a nyakkendők hiányától kezdve Jakab Péter visszahúzódásán át odáig, hogy vajon ki fog nyerni. Íme.

Karácsony: A tegnapi vitának egyértelmű győztese és vesztese is van

A főpolgármester szerint történelmi lépés volt, hogy az öt miniszterelnök-jelölt elmondta, miben értenek egyet, és miben különböznek. Videó.

Még a New York Times is keveri Budapestet Bukaresttel

A pápai látogatásról szóló cikknél vétettek hibát, de csak a Facebookon. Varga Judit megragadta az alkalmat, és a lap hitelességét támadta. Részletek.

Világbank: több mint 200 millió klímamenekült jöhet

Gideon Mendel For Action Aid/ In Pictures/Corbis via Getty Images

Érdemes megbarátkozni a “klímamigráció” kifejezéssel, ugyanis a legrosszabb forgatókönyv szerint 216 millió ember kényszerülhet elhagyni otthonát az éghajlatváltozás miatt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Beáll Karácsony mögé a DK az önkormányzati választáson

képcím

Leugrott egy diák a 3. emeletről a budapesti Veres Pálné...

képcím

Tényleg megérkezett a tél: videón a budapesti hószállingózás,...