Eldurvult a Norbi-botrány, itt vannak a politikusok reakciói

Egyetlen pillanatra nem csitulnak a balhé hullámai, most már onnan jönnek reakciók, ahonnan senki sem várta. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-21 18:04

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Eldurvult a Norbi-botrány, darabokra szedik a fitneszpápa életét

Hétfői, a nőket és a szexuális vágyakat összekapcsoló ámokfutása után Schobert Norbi a magyar net fősodrába került ismét. Bár tegnap is ezrek szidták, a sztori keddre gyakorlatilag úgy néz ki, hogy van ő és vele átellenben az egész magyar net – minderről errefelé te is meggyőződhetsz. Ráadásul a saját rajongói is szembefordultak vele, de nem is akárhogy: magánélete egykori problémáit újra felhánytorgatták neki. De még tényleg nincs vége: itt olvashatod a legújabb fordulatot, melyben már magyar politikusok is megszólaltak. 

A Coca-Cola nem sokat cécózott, egyetlen képpel reagált Norbi botrányt keltő videójára

A világ legnagyobb üdítőital márkája nem véletlenül alkalmazza a legprofibb marketingeseket, akiknek elég volt egyetlen képet és hozzá egyetlen mondatot kitenni a cég közösségi oldalára, hogy hat szóban semmisítsék meg a fitnesz-guru minden egyes állítását. Ha te is kíváncsi vagy, melyik is az a poszt, akkor csak ide kell kattintanod.

Negyvennégy gyöngyöspatai már nyilatkozott is, hogyan kéri a kártérítést

Szegregáció miatt 100 millió forintot ítéltek meg roma diákoknak, azonban a térség fideszes országgyűlési képviselője három hete arról beszél, ez csődbe vinné az önkormányzatot, nem tud fizetni. Orbán Viktor miniszterelnök pénteki rádióinterjújában azt hangsúlyozta, , hogy a gyöngyöspatai romáknak „mindent megadnak, de pénzt nem.” Keddre már negyvennégy érintett szólalt meg az ügyben, a részletekért csak alább kell kattintani.

Vágó István szerint vér folyna, ha Pokorni Zoltán lebontatná a Turul-szobrot

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs /24.hu

Mint ismertté vált, a  fideszes polgármester nagyapja nyilasként egy olyan emlékművön szerepelt, amit a második világháború áldozatainak emeltek. Pokorni maga kérte az eltávolítását onnan, és most a Hegyvidéken kialakult Turul-helyzetről beszélt Vágó István, a kerület DK-s képviselője a Klubrádióban. A nyilatkozatának legfontosabb részei csak egyetlen klikkre. 

Az egyik legnépszerűbb magyar rádióra tette rá a kezét Mészáros bizalmi embere

Lezajlott a tulajdonosváltás az egykor Andy Vajna érdekeltségébe tartozó, kifejezetten jó hallgatottsági adatokkal bíró adónál, ahol Mészáros Lőrinc jó barátja lett az új tulajdonos. Hogy melyik rádióról is van szó, és ki is a friss tulaj, az innen tudható meg. 

Ungár Péter megpendítette az LMP és a Párbeszéd egyesítését

Emlékezetes: az LMP-ből a Párbeszéd politikusai azután léptek ki, hogy kisebbségbe kerültek az ellenzéki pártokra vonatkozó szövetségi politikájukkal még 2013-ban. Most meglepő módon, mintha más szelek kezdenének fújni – a történet itt válik teljesen érthetővé.

Varga Judit: a kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben

Az igazságügyminiszter az Európai Zsidó Szövetség meghívására kedden részt vett az auschwitz-birkenaui koncentrációs táborok felszabadításának 75. évfordulóján rendezett megemlékezésen, ahol a magyar delegációt vezetve koszorút helyezett el az áldozatok falánál. További részletekért csak ide kell klikkelni.

A milliárdos elnökjelölt, aki Trump rémálma lehet

Van egy hivatalos demokrata jelölt, aki kész akár kétmilliárd dollárt, azaz 600 milliárd forintot költeni saját pénzéből Trump legyőzésére. A különös milliárdos története errefelé szélesedik ki. 

Greta Thunberg és Donald Trump párhuzamos valósága Davosban

Fotó: Jim Watson / AFP

Az Amerikai Egyesült Államok mindenben jobb mindenkinél a világon – Donald Trump ezt ecsetelgette hosszan a davosi világgazdasági fórumon. Ott ahol egyébként Greta Thunberg klímaaktivista márt kevésbé volt olyan optimista, mint az amerikai elnök.  Hogy melyikük rugaszkodott el igazán a valóságtól, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni.

Mai nap hírei

Vitray Tamás elárulta, miért mentek tönkre a házasságai

femcafe.hu8 órája

Sokat netezel, keveset telefonálsz? – Kiemelkedő ajánlat a Vodafone-nál

gsmring.hu12 órája

Jön az európai minimálbér, de egy magyar munkás nem keres majd ugyanannyit, mint egy német

szeretlekmagyarorszag.hu12 órája

Elhunyt Szalai Attila

librarius.hu14 órája

Ismét nagyot esik a benzin ára

agroinform.hu15 órája

Bejutott a járvány egy távoli kis szigetországba is

napmintnap.com16 órája

Vak volt ezidáig? Harry herceg állítja, Meghan a mély tudatlanságból rángatta ki őt

joy.hu18 órája

Menő okosóra 15 ezer forintért? Miért is ne?

digitalhungary.hu19 órája