Kiemelt Hírek 2019. február 28.

'El sem tudom képzelni, mi lesz velünk' - hónapokkal negyedik gyermeke születése után álmában halt meg Judit

Startlap Kiemelt Hírek 2019. február 28.
A családi születésnapozás másnapján már nem ébredt fel az asszony, aki ugyan beteg volt, de a leletei tanúsága szerint minden rendben volt az állapotával.

Hétfőn ünnepelte volna 41. születésnapját a négygyermekes Judit, aki vasárnap reggelre örökre elaludt otthonában – írja a Blikk. A korábban szívbetegséggel diagnosztizált édesanya legkisebb gyermeke alig négy hónapos. Azt, hogy tényleg szívbaja okozta-e a tragédiát, még nem erősítették meg az orvosok.

Tavaly októberben született meg a negyedik gyermekünk. A születése után nem sokkal kiderült: Judit szívbeteg, gyógyszeres kezelésre szorul, a babát nem táplálhatja. (…) Orvosról orvosra jártunk, mellette természetgyógyász is gyógyította. A leletei szerint minden rendben volt, vasárnap mégis megtörtént a tragédia: nem ébredt fel. (…) Szombaton még köszöntöttük a szeretteinkkel, családunk egy részével. Torta és mulatság, ugráltak körülöttünk a gyerekek. Aztán másnap megtörtént a tragédia, én pedig már arra sem emlékszem, hogy hogyan mondtam ezt el a gyerekeinknek

– mesélte Judit özvegye, Károly, aki tűzoltóként dolgozik. Ő és a gyermekek korábban a nagyszülőkhez költöztek Debrecenbe, amíg befejeződik az építkezésük Gyömrőn.  

El sem tudom képzelni, mi lesz velünk, amikor pár hónap múlva beköltözünk a családi házba, Judit nélkül.

Keresés az oldalon