Egyetlenegy díjra sem jelölték az Elk*rtuk című filmet a Magyar Mozgókép Fesztiválon

Startlap - Startlap
Pedig a bemutatót követő hónapokban nem győzték hangsúlyozni a nemzetközi alkotógárda minőségi munkáját. Esti hírösszefoglaló. 

Egyetlen kategória legjobbjai közé sem került be az Elk*rtuk a Magyar Mozgókép Fesztiválon

A megjelenése után nem győzték a kormányközeli lapok hetekig harsogni, hogy micsoda remekmű, micsoda korrajz született. Valahogy a szakma mégsem így látja. Részletek

Azzal gyanúsítják Putyint, hogy statisztákkal játszatta el a háborús sérülteket

Fotó MTIEPASzputnyikKreml poolSzergej Gunyejev

Vlagyimir Putyin orosz elnök nemrég  az egyik moszkvai kórházban, Ukrajnában megsérült katonákat látogatott meg. A jelenet már eleve megrendezettnek tűnik, most azonban úgy néz ki, hogy statisztákat vehettek igénybe igazi honvédek helyett. Íme.

Pert akasztanak Elon Musk nyakába a Twitter befektetői

A Twitter befektetői beperelték Elon Muskot hírhedt 44 milliárd dolláros ajánlata kapcsán, melyet a közösségi oldalra tett, felvásárlás céljából. A sokszor öncélúan fárasztó Muskot több mindennel vádolják. Mutatjuk

Lázár János kedvence, a tram-train folyamatos karbantartásra szorul

Az alig fél éve átadott, Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő vasútvillamossal rendszeres annyi probléma van, hogy újra meg kellett hosszabbítani a próbaidőszakát. Mutatjuk melyek is a főbb gondok.

Öt hónap alatt többen haltak meg a vasúti átjárókban, mint tavaly egész évben

Romlott a közlekedési morál, idén már többen vesztették életüket vasúti átjárós balesetben, mint tavaly egész évben. A szomorú statisztika csak egyetlen kattintásra

Bezártak egy gyárat: a következménye az lett, hogy összeomlott az USA bébitápszerpiaca

A világ egyik leggazdagabb országában jelenleg több helyen is előfordul, hogy üres polc várja az érdeklődő vásárlókat, illetve órákat kell autózniuk a szülőknek, hogy venni tudjanak megfelelő tápszert gyermekeiknek. Meglehetősen furcsa helyzetre ez a cikk adja meg a választ.

Klímabérletet szeretne bevezetni az LMP

MTISzigetváry Zsolt

Ötezer forintos klímabérletet vezetne be az LMP – minderről Bakos Bernadett, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője beszélt szombati online sajtóértekezletén. Részletek

Választott a Magyar Orvosi Kamara 

Megerősítő szavazást kért magával szemben a kamara jelenlegi elnöke, Kincses Gyula. A végeredmény ebből a cikkből fog kiderülni. 

Újra szabad a terror császárnője

Húsz éves börtönbüntetése letöltése után szombaton szabadult tokiói börtönéből Sigenobu Fuszako, a hetvenes évek egyik legrettegettebb terrorszervezete, a Japán Vörös Hadsereg alapítója. Hogy miért is kellett két évtizedet a rács mögött töltenie a nőnek, az innen azonnal megtudható.

 

Címlapkép: Farkas Norbert / 24.hu

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országa, ezért...

képcím

Putyin megerősítette, hogy indul a 2024-es oroszországi...

képcím

Lázár: nem mini-Dubaj, hanem maxi-Dubaj épülne Rákosrendezőn