Kiemelt Hírek 2018. november 29.

Egy makói fideszes bácsi versenybe szállt Joulupukkival: személyesen viszi ki az Erzsébet-utalványokat

Startlap Kiemelt Hírek 2018. november 29.
Kovács Sándor települési képviselő már 250 embernek kézbesítette a 10 ezer forint értékű utalványt. Két családhoz a helyi televízió is elkísérte őt.

– Csókolom, meghoztuk a karácsonyi ajándékot!
– Az nagyon jó lesz!
– A városvezetés ajándékát.
– Az nagyon jó!

Erős felütéssel indul a Makói Városi Televízió riportja Kovács Sándor Fidesz-KDNP-s települési képviselőről, aki idén személyesen kézbesíti a nyugdíjasok karácsonyi Erzsébet-utalványait a saját körzetében, az 1. választókerületben – vette észre a 444

Kovács elmondásai szerint a városban az idén 3340 hetven éven felüli kap 10 ezer forintos vásárlási utalványt, akik közül 413 ember tartozik hozzá. A postázással nagyon jól halad: már majdnem 250 embernél járt, és a tervei szerint ezen a héten végezhet a nagy munkával.

Sok háztartásba eljutottak már az önkormányzat karácsonyi ajándékai

Sok háztartásba eljutottak már az önkormányzat karácsonyi ajándékaiMár sok helyre eljutottak a város karácsonyi ajándékai, hiszen kézbesítésük folyamatosan zajlik. Stábunk múlt hét pénteken Kovács Sándor települési képviselőt kísérte el két házaspárhoz, akik szintén örömmel fogadták az Erzsébet – utalványokat.

Közzétette: Makói Városi Televízió – 2018. november 27., kedd

A helyi tévé két makói házaspárhoz kísérte el az idős fideszes Mikulást, akinek persze mindenki nagyon örült. Molnár Istvánné az unokáknak vesz ajéndékot az utalványokból, Vajka Lajosné pedig élelmiszerre fogja költeni az összeget.

 

Keresés az oldalon