Kiemelt Hírek 2021. július 16.

Egy jó hír, meg egy rossz hír: Orbán segít, ha kell, Kovács László gyógykezelésében; aggasztó a járványhelyzet Ausztriában

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 16.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Terjed a vírus, lépett az osztrák kormány. Segítő kezet nyújtottak az MSZP korábbi, beteg elnökének.

Getty Images

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Március végén váratlanul jött a hír, hogy a 81 esztendős egykori szocialista politikus, Kovács László egy fővárosi idősek otthonában lakik – írja a Blikk, hozzátéve: hamarosan kiderült az is, hogy a volt külügyminisztert az otthonból kórházba szállították. A lap információi szerint megcsörrent Kovács László feleségének telefonja és a vonal végén Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor mutatkozott be. Hogy ez után mi történt, ebből a cikkből megtudhatod.

Rossz hír

Ausztriában az elmúlt napokban jelentősen emelkedett az új koronavírusos megbetegedések száma, ezért a válságstáb csütörtök este szigorításokról döntött. Az új intézkedésekről ebben a cikkben számolnak be.

Keresés az oldalon