Kiemelt Hírek 2021. július 26.

Egy jó hír, meg egy rossz hír: megszólták érte, de életet mentett; szabotálta a Fidesz Pintér meghallgatását

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 26.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Megható történet egy lesajnált, de áldozatkész életmentőről. A fideszesek mindent hátráltatnak a Pegasus-botránnyal kapcsolatban.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Megszólták érte, mégis megmentette egy autós életét a kertész. A történet, amin a rendőrök is megdöbbentek, de végül jól végződött. A sztori megmutatta, hogy vannak még áldozatkész emberek. Bővebben

Rossz hír

Hétfőre a nemzetbiztonsági bizottság összehívását kezdeményezte az ellenzék a Pegasus-botrány miatt. Pintér Sándor belügyminiszter el is ment az ülésre, de a fideszes tagok inkább szabotálták az egészet. Részletek.

Keresés az oldalon