Egy jó és egy rossz hír: Ronaldo kólatologatására reagált az IKEA; egy botmixer keserítheti el a vásárlókat

Startlap - Startlap
Egyik szemünk sír, a másik nevet; új cikksorozatunkban mindennap egymás mellé állítunk egy jó, és egy rossz hírt is. A mai vidám bejelentés még mindig Ronaldóval kapcsolatos. A kellemetlen pedig egy botmixer miatt érkezett.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Cristiano Ronaldo a foci-Eb egyik sajtótájékoztatóján tolta félre a Coca-Cola két üvegét, hogy inkább vízre váltson. A jelenet miatt aztán a cég 4 milliárd dolláros értékcsökkenést könyvelhetett alig egy napon belül. Az IKEA sem ment el szótlanul a sztárfocista kólatologatása mellett, arra reagálva be is mutatta Cristiano névre keresztelt vizes palackját, melyre errefelé lehet rácsodálkozni.  

Rossz hír

Figyelmeztetést adott ki a Spar egy termékükkel kapcsolatban, a fogyasztók érdekének védelmében. Biztonsági okoknál fogva ugyanis már tilos használni egy, az üzletlánc által forgalmazott botmixert. Hogy melyikről is van szó, ide kattintva azonnal ki fog derülni.

Ez is érdekelhet

képcím

ATV: Feljelenti a kormány a Spart

képcím

Nagy Márton berendelte a Spar vezetőjét

képcím

Lázár: A Spar meg fogja fizetni az árát annak, amit az elmúlt...