Kiemelt Hírek 2021. június 22.

Egy jó és egy rossz hír: Ronaldo kólatologatására reagált az IKEA; egy botmixer keserítheti el a vásárlókat

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 22.
Egyik szemünk sír, a másik nevet; új cikksorozatunkban mindennap egymás mellé állítunk egy jó, és egy rossz hírt is. A mai vidám bejelentés még mindig Ronaldóval kapcsolatos. A kellemetlen pedig egy botmixer miatt érkezett.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Cristiano Ronaldo a foci-Eb egyik sajtótájékoztatóján tolta félre a Coca-Cola két üvegét, hogy inkább vízre váltson. A jelenet miatt aztán a cég 4 milliárd dolláros értékcsökkenést könyvelhetett alig egy napon belül. Az IKEA sem ment el szótlanul a sztárfocista kólatologatása mellett, arra reagálva be is mutatta Cristiano névre keresztelt vizes palackját, melyre errefelé lehet rácsodálkozni.  

Rossz hír

Figyelmeztetést adott ki a Spar egy termékükkel kapcsolatban, a fogyasztók érdekének védelmében. Biztonsági okoknál fogva ugyanis már tilos használni egy, az üzletlánc által forgalmazott botmixert. Hogy melyikről is van szó, ide kattintva azonnal ki fog derülni.

Keresés az oldalon