Kiemelt Hírek 2021. június 07.

Egy jó és egy rossz hír: Örülhetnek a Balatonnál; Szlávik a harmadik oltásról

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 07.
Egyik szemünk sír, a másik nevet; új cikksorozatunkban mindennap egymás mellé állítunk egy jó, és egy rossz hírt is. A mai nem várt nyilatkozat az esetleges harmadik oltással kapcsolatos, a jó hír pedig a vonattal utazókat érinti.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Rossz hír

Szlávik János egy hétfő reggeli tévéműsorban fejtette ki a véleményét az esetleges harmadik oltásról. Borítékolható, hogy nyilatkozatának nem sokan fognak örülni. Ha érdekel, mi az infektológus főorvos meggyőződése a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, ebből a cikkből megtudhatod.

Jó hír

Homolya Róbert, a MÁV-Volánbusz elnök-vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek adott, hétfőn megjelent interjúban több fontos változásról is beszámolt, amelyek elsősorban a Balatonra utazókat érinti. Többek között megszűnik a mozdonyfüst egy hosszabb szakaszon, rövidül a menetidő, megszűnik egy pótjegy, és sosem látott vasúti kocsik is forgalomba kerülnek. A részleteket itt találod.

Keresés az oldalon