Kiemelt Hírek 2021. június 23.

Egy jó és egy rossz hír: kiderült a hazai delta-fertőzöttek száma, bezárt egy népszerű fürdő

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 23.
Egyik szemünk sír, a másik nevet; új cikksorozatunkban mindennap egymás mellé állítunk egy jó, és egy rossz hírt is. A mai pozitívum az új vírusmutáció hazai jelenlétével kapcsolatos, egy közkedvelt fürdő látogatói azonban nem örülhetnek.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

A világ más országaihoz képest hazánkban jelenleg igen alacsony a delta-variáns jelenléte Magyarországon, itt olvashatsz a hivatalos adatokról. Ez a vírusmutáció a korábbinál fertőzőbb, újabb hullámokat indított el a világ különböző részein, s a pozitív arány ellenére nálunk is nagyon figyelni kell rá.

Rossz hír

Itt a nyári szezon, tombol a hőség, mégis bezárt egy közkedvelt siófoki fürdő. Hogy pontosan melyik, és mi áll a háttérben, arról ez a cikk szól.

Keresés az oldalon