Kiemelt Hírek 2021. július 01.

Egy jó és egy rossz hír: fontos változás a nyugdíjaknál; ennyi az átlagkereset valójában

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 01.
Egyik szemünk sír, a másik nevet. Kihagytak egy számot az átlagkereset megállapításánál. Életbe lépett egy törvénymódosítás a nyugdíjaknál.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Július 1-jétől kedvezőbbé válik a nyugdíjak megállapítása. A most megjelent módosítással a nyugdíjszakértő szerint sokan megnyugtatóbb helyzetbe kerülnek, ha kevésnek találják a számukra megállapított összeget. Miről van szó? Ebből a cikkből megtudhatod.

Rossz hír

A KSH közzétette ugyan a legfrissebb kereseti adatokat, de ez az adatsor nem tartalmaz mindenkit. Az mfor.hu megmutatja, hogy van még egy szám, amely közelebb visz minket ahhoz, hogy megtudjuk, a társadalom közepén állók valójában mennyi pénzt keresnek. De ettől sajnos egyáltalán nem leszünk boldogabbak. Részletek.

Keresés az oldalon