Kiemelt Hírek 2021. június 26.

Egy jó és egy rossz hír: Bud Spencer múzeum nyílt; Orbán hirdetésben agitál az EU ellen

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 26.
Egyik szemünk sír, a másik nevet; a világhírű színész emlékét már múzeum őrzi. Orbán külföldi hirdetésben kritizálja az EU-t.

Hírek – érzelmi töltetüktől függetlenül – azért születnek, hogy az emberek tájékoztatást kapjanak az őket közvetlenül érintő történésekről, vagy egyszerűen csak információhoz jussanak a világban aktuálisan zajló eseményekről. Új sorozatunkban mostantól minden nap készítünk egy külön cikket, amely tartalmaz egy jó és egy rossz hírt is; a témákat úgy válogatjuk, hogy a homlokráncolás mellett rögtön mosolyt is csaljunk olvasóink arcára. Következzen tehát egy kellemetlen és egy örömteli beszámoló.

Jó hír

Mindannyiunk nagy kedvencének, Bud Spencer emlékének nyitottak múzeumot. A népszerű pofonosztogató halálának ötöd évfordulóján, a nyitónapra ráadásul minden jegy elkelt. Ha te is kíváncsi vagy, hol is nyílt a múzeum, akkor csak ide kell kattintanod

Rossz hír

“Nemet mondunk az európai birodalomra” – egész oldalas fizetett hirdetés látott napvilágot Orbán Viktor névjegyével ellátva, több külföldi újságban is. Ezekben egyebek között a magyar kormányfő zsákutcának nevezi az Európai Parlamentet. Az EU elleni agitációjáról itt lehet többet megtudni.

Keresés az oldalon