Egy hétig hallgattak az ajkai erőműben történt robbanásról

Startlap - Startlap
A tűző napon a kocsiban hagytak egy kétéves kislányt Dorogon. A budapesti ügyfeleknél jobban csak a vidéki kormányhivatali kisegítők szívnak, akik egyáltalán nem önként vállalták a fővárosi plusz műszakokat. Vizsgálnák a terézvárosi polgármester "látványos életmódváltását". Hírösszefoglaló.

Egy hétig egy szót se szóltak arról, hogy robbanás történt az ajkai erőműben

A Bakonyi Erőmű egy héttel később nyilatkozott csak arról, hogy pénteken robbanás történt az üzemben. Az eset körülményeiről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

A tűző napon a kocsiban hagytak egy kétéves kislányt Dorogon

Csütörtökön a rendőröknek és a mentőknek kellett intézkednie a dorogi Schmidt Agora park parkolójában, ahol egy kétéves gyermeket hagytak egy autóban a kánikulában. Ha érdekel, mi történt pontosan, akkor ezt a cikket nézd meg.

A fenti írásból egy fontos dologra nem derül fény: mi a teendő kánikula esetén szülőként és felelős felnőttként? Erről értekezik Dr. Gyurkó Szilvia az alábbi cikkben. A dolog fontosabb mint hinnéd, a statisztikák szerint ugyanis a megfulladó gyerekek többségét véletlenül felejtik a forró járművekben.

A budapesti ügyfeleknél jobban csak a vidéki kormányhivatali kisegítők szívnak, akik egyáltalán nem önként vállalták a fővárosi plusz műszakokat

Az ügyintézésre várók legnagyobb örömére a sorok továbbra is horrorisztikusak a fővárosi kormányablakokban, de még náluk is jobban örülhetnek azok a vidéki kisegítők, akikről azt állították, önként vállalnak plusz munkát a felmondások miatt leterhelt budapesti helyszíneken. Nos, ez az a fajta önkéntesség, ami központi utasításra történt, és a helyzet a kormányablakokban nem javult. Mégis hogyan tudják megoldani az ingázást a hivatalnokok, hol alszanak, és mennyi pénzzel kompenzálják őket az extra feladatokért?És mennyit kell várnia azoknak, akik szeretnének sorra kerülni? A lesújtó válaszokat ebben a cikkben adják meg az érintettek, elég érzékletesen.

Kivizsgálnák a terézvárosi polgármester “látványos életmódváltását”

MTI Fotó: Marjai János

“A Havannáról Havannába” – énekelte még a Bëlga a kétezres években, akkor még bizonyosan nem Hassay Zsófiáról. Pedig akár róla is szólhatna ez a dalszövegrészlet, ugyanis a főváros VI. kerületének fideszes vezetője 2014-es vagyonbevallásában még csak egy 65 négyzetméteres lakás szerepelt, 2016-ban viszont már egy egészen más jellegű ingatlanról számolt be ugyanezen dokumentumban. Az ügy kapcsán ellenzéki politikusok vizsgálatot kezdeményeznek. Minderről ide kattintva olvashatod el a részleteket.

Áder János kitűzte az önkormányzati választások időpontját

Pénteken tették közzétették a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján a nyilatkozatot az önkormányzati választások időpontjáról. A dátum, valamint további kapcsolódó, fontos információkitt érhetők el.

Semjén Zsolt szerint nagyon fontos volt az a 2,7 milliós rövid szentpétervári hivatalos látogatás, ahová a feleségeiket is elvitték

Semjén Zsolt, Harrach Péter, és két feleségük kiruccant Szentpétervárra hivatalos látogatás céljából, de az utazás inkább tűnik nyaralásnak, mint fontos eseménynek. Szerencsére Semjén Zsolt eloszlatja a kétyelyeketebben a cikkben, ahol elmagyarázza, hogy miért is volt olyan lényeges ez a kirándulás, amelynek során a kereszténydemokraták amúgy egy luxushotelben szálltak meg.

Vizes vb: Milák Kristóf és Hosszú Katinka nagyon biztató eredményeket úsztak

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A kvangdzsui úszó-világbajnokság péntek délelőtti előfutamain Milák és Hosszú nagyon szép eredményeket értek el, de nem csak értük izgulhatunk a szombati döntők során. Ha érdekel a magyar úszók teljesítménye, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Az egyik focista élesztette újra a bírót, aki összeesett a Martonvásár és a Szigethalom SC meccsén

A Fejér megyei első osztályban szereplő Martonvásár és aSzigethalom SCszerdai edzőmeccse kis híján tragédiával végződött. Az 55 éves bíró gond nélkül végezte a dolgát a 36. percig, amikor összeesett a pályán, és végül az egyik focista mentette meg az életét. 

Márki-Zay Pétert már megint feljelentették, de már megint minek

Márki-Zay Péter miatt többször is a rendőrséghez fordultak, és ezeket az ügyeket előszeretettel tálalja a címlapon a kormányközeli média. Arról viszont már nem szívesen számolnak be, hogy miként zárultak ezek a feljelentések.Ebben az írásban ennek jártak utána.

Ez is érdekelhet

képcím

Törvényjavaslat: akár vállalatuk eladására is kötelezhetnék a...

képcím

Robbanás történt Budapesten, egy nő meghalt

képcím

Márki-Zay Péter üzent Magyar Péternek