Kiemelt Hírek 2018. június 16.

Egy csecsemő kegyetlen bántalmazása miatt ítéltek el egy magyar párt Angliában

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 16.
Akik a a törvényszék előtt még nevetgéltek is.

Együttesen 6 és fél év börtönbüntetésre ítélt a brit bíróság egy magyar párt, mert sorozatosan és embertelenül kínozták a nő 3 hónapos gyermekét. A helyi sajtó nevüket és fényképüket is közzétette, így tudható, hogy a férfit Német Tamásnak, a nőt pedig Répási Orsolyának hívják.

A pár eleinte hazudott a hatóságoknak, majd amikor ez lelepleződött, akkor egymást kezdték el vádolni az erőszakkal. A per során kiderült, hogy a sérülések mindegyikéhez rendkívül nagy erőkifejtésre volt szükség, és mindez rettenetes fájdalommal járhatott a kicsinek – írta a 444.hu.

A bíróság nem tudta megállapítani, hogy együtt vagy külön-külön kínozták a kis áldozatukat, de mivel egy háztartásban éltek, így tudhattak a másik viselt dolgairól, és a közbelépés elmulasztása is bűncselekménynek számít.

A vádlottak a per alatt semmilyen megbánást nem mutattak, a törvényszék előtt mindketten nevetgéltek, az egyik esküdt viszont elsírta magát. Mint kiderült, ráadásul Német Magyarországon egyszer már felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy olyan ügyben, amelyben  egy csecsemőnek megrepedt a koponyája és eltört egy bordája.

A jelenlegi perben a férfi három és fél évet, a nő három évet kapott.

Keresés az oldalon