Kiemelt Hírek 2018. december 05.

Egy család szörnyű tragédiája kapcsán a Facebookon kér segítséget Sebestyén Balázs

Fruzsi Kiemelt Hírek 2018. december 05.
A műsorvezető egy családot szeretne megóvni a teljes ellehetetlenüléstől.

“Megint egy borzasztó tragédia! Segítsetek ha megtehetitek, kérlek Benneteket!!” – ezekkel a sorokkal kezdte facebookos bejegyzését Sebestyén Balázs, aki egy Nógrád megyei család számára szeretne gyűjteni.

A háromgyerekes család napokon belül az utcára kerülhet, ugyanis egy héttel ezelőtt szinte porig égett az otthonuk Jobbágyiban. Az esetről beszámoló RTL Klub Híradójának elmondták: minden pénzüket az ingatlanba ölték, még bérelni sem tudnak új otthont, mert nem tudják kigazdálkodni a kauciót.

Most festettem ki a gyerekek szobáját, hogy karácsony előtt minden szép legyen. Új metlaki, új parketta minden szobába. Az egész életünket erre költöttük, én is és édesapám is

– fogalmazott a hírműsornak az édesapa. Amikor kigyulladt a ház, az anya és a gyerekek is otthon voltak. A szomszéd vette észre a lángokat, és segített nekik kimenekülni. Jobbágyi mindösszesen egy egyszeri, 50 ezer forintos összeggel tudta támogatni a bajba jutott családot, de lakást már nem tudnak biztosítani nekik.

 

Felhívtuk az apát, Baranyi Richárdot, hogy miben segíthetünk nekik. Bármekkora összegű utalás hatalmas segítség lenne a családnak: OTP 11773418-00659477 Baranyiné Oláh Szimonetta, IBAN:HU6111773418-00659477-00000000. Köszönöm! Ha küldenétek játékokat, tartós élelmiszert, ruhákat a gyerekeknek akik 8 hónapos, 2,5 és 6 évesek erre a címre tegyétek: Jobbágyi 3063, Árpád út 2.

– olvasható a műsorvezető oldalán.  

Megint egy borzasztó tragédia!Segítsetek ha megtehetitek, kérlek Benneteket!! Egy hét múlva az utcára kerülhet az a…

Közzétette: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala – 2018. december 4., kedd

Keresés az oldalon