Egy általános iskolás lányból csinált prostituáltat egy fóti pár

Startlap - Startlap
"Nagy volt a nyomás, feladtam egy pillanatra" - az eltűnt doktornő elmesélte, mi történt vele. Berki Krisztián kihirdette parádés választási programját: ingyen BKV és óriáskerék-jegy Tarlósnak. Egy ismert holland sportoló lehet az egyik drogdíler, akiket annyi cuccal kaptak el, ami egy egész városnak elég lenne. Hírösszefoglaló.

Egy általános iskolás lányból csinált prostituáltat egy fóti pár

A Dunakeszi Járási Ügyészség többek között kerítéssel és gyermekprostitúció kihasználásával vádolja azt a fóti férfit és élettársát, akik egy általános iskolás kislányt vettek rá arra, hogy prostituáltként dolgozzon nekik. Azt, hogy mit csináltak a gyermekkel, ebben a cikkben ismertetik részletesen.

“Nagy volt a nyomás, feladtam egy pillanatra” – az eltűnt doktornő elmesélte, mi történt vele

Forrás: RTL Klub

Csak egy barátjától tudta meg az a 47 éves doktornő, hogy már a rendőrség is őt keresi, miután eltűnt az egyik pesti kórház toxikológiai osztályáról. Dr. Pető Erika, aki egy, a hírességek által is jól ismert budai egészségügyi központot működtet, az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt először arról, mi történt vele, amikor keresni kezdték. A beszélgetést erre a linkre kattintva videón is megnézheted.

Berki Krisztián kihirdette parádés választási programját: ingyen BKV és óriáskerék-jegy Tarlósnak

“Vezetőként, menedzser szemléletű emberként” is az a célja, hogy amit közösen eldönt az emberekkel, azt megvalósítsa – közölte Berki Krisztián, amikor kihirdette programját. Egyelőre csak három pontot, azok viszont kellőképpen izgalmasak. Az alábbi cikkben Berki tolmácsolásában videón is meghallgathatod a pontokat, de akár el is olvashatod a lényeget.

Az állam rendkívül bőkezűen kárpótolja az egyházakat: minden egyes hívő után súlyos tízezreket fizetünk

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Az elmúlt években jelentősen csökkent az egyházak személyi jövedelemadó 1 százalékából származó bevétele, de az állam bőséges támogatást adott nekik: míg 2009-ben 40 milliárd forint költségvetési forrás jutott az egyházakra, addig 2018-ra ez az összeg a többszörösére nőtt. Ha ide kattintasz, megtudhatod, pontosan mennyi pénzt kapnak az egyházak az adófizetőktől, és azt is kiszámolták, hogy ez hívőkre fejenként lebontva milyen összeget jelent, továbbá kifejtik, mire ment el a legtöbb pénz.

Egy ismert holland sportoló lehet az egyik drogdíler, akiket annyi cuccal kaptak el, ami egy egész városnak elég lenne

A külföldi sajtó értesülései szerint a rendőrség által a Sziget Fesztiválon kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vett 21, illetve 22 éves két holland férfi egyike valószínűleg egy ismert sportoló. Ebből a cikkből megtudhatod, kiről van szó, és ha esetleg lemaradtál volna a hír előzményeiről, akkor azt is bepótolhatod.

Levélben feladott húszezressel próbálta lefizetni egy férfi a katasztrófavédelmet

Nem kevés börtönév fenyegeti azt az 53 éves férfit, aki egy postán feladott húszezressel próbálta megvesztegetni a Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltséget. A kiválóan kitervelt bűntény sikertelensége nem olyan meglepő, mégis érdemes elolvasni az alábbi cikkben a teljes történetet, mert kifejezetten szórakoztató.

Kilenc nő vádolja Placido Domingót szexuális zaklatással

Fotó: Jack Vartoogian/Getty Images

Nyolc énekes és egy táncos állítja, hogy Placido Domingo szexuálisan zaklatta őket. A művészek felkavaró részletekbe menő beszámolóit ide kattintva ismerheted meg, a világhírű operaénekes reakciójával együtt.

A szétválasztott sziámi ikrek édesanyja a műtét óta folyamatosan a kórházban van és beszél a kislányokhoz

A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány kommunikációs vezetője, Sándor Alexandra Valéria az InfoRádióban számolt be arról, hogy a szervezet magyar orvoscsoportja által sikeresen szétválasztott bangladesi sziámi ikrek egyike közel sincs olyan jó állapotban, mint a testvére. Sándor arról is beszélt, hogy mi vár a kislányokra a jövőben, hiszen még nagyon sok van hátra a teljes gyógyulásig. Ezen kívül arról is szó esett, miként próbálja a picik édesanyja segíteni gyermekei felépülését.

Annyit foglalkozunk a műanyagokkal, hogy minden másról elfeledkezünk: elborzasztó kép arról, hogyan tesszük tönkre az óceánok élővilágát

James Garnett állatorvos szerint nem baj, hogy egyre többet foglalkozunk a mikroműanyagokkal, de vannak olyan problémák, amik sokkal égetőbbek a tengeri állatok élete szempontjából. A szakember egy hálóba gabalyodott véres delfinről tett közzé egy rettentő szomorú fényképet, és ennek kapcsán hívta fel a figyelmet a közbeszédben méltatlanul elhanyagolt fenyegetésekre. A fotót ezen az oldalon nézheted meg, ugyanitt röviden olvashatsz a halászat által okozott környezeti problémákról.

Végre a Facebookon is elérhető lesz egy remek funkció

Fotó: Charles Pertwee/Getty Images for Barclays Asia Trophy

Egyelőre még fejlesztés alatt áll, és csak androidos telefonokon elérhető a Facebook mobilalkalmazásának új funkciója, amire csoda, hogy ilyen sokat kellett várni, mivel már egy csomó más applikációnál elérhető egy hasonló beállítás. Milyen újdonságról van szó? Innen kiderül.

Ez is érdekelhet

képcím

Több év letöltendő börtönt kérnek Herczeg Zoltánra

képcím

Mi történt azóta, hogy Magyar Péter közzétette a hangfelvételt?

képcím

Németországban legalizálták a marihuánát