Eddig nem látott fotók kerültek elő Diana hercegnéről

Startlap - Startlap
Nyaralós fotókat mutatunk 1990-ből. Bulvárösszefoglaló.

Eddig nem látott fotók kerültek elő Diana hercegnéről

Giancarlo Giammetti olasz üzletembert főként onnan ismerhetjük, hogy Valentino Garavani üzleti partnere volt hosszú évtizedekig. Jó barátságot ápolt Diana hercegnével is a kilencvenes években. Egyik közös nyaralásukról posztolt most fotókat Instagram-oldalára 1990-ből, mikor a hercegné Giammetti jachtján pihengetett. A sosem látott fotókért ide kattints.

Zalatnay és Galambos Lajos közösen feldolgozták a Nem vagyok én apácát

A Vacsorakirályban Galamboshoz látogattak el a celebek falatozni, végül előkerült egy szintetizátor, Zalatnay pedig lecsücsült a mulatós zenész mellé és dalra fakadtak. A felvételt itt nézheted meg.

Kis Grófo is koronavírusos, kórházban kezelik a mulatós zenészt

Kis Grófo azt mondja, még életében nem érezte magát ennyire kiszolgáltatottnak. A zenész maga beszél ebben a cikkben a megpróbáltatásairól.

Dobó Kata legújabb filmjében kislánya, Szofi is feltűnik majd

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A nyolcéves kislány őszintén elmondta a véleményét a forgatásról. Meglepő, amit édesanyja munkájáról gondol Szofi. Ebből a cikkből te is megtudhatod.

Gyászba borult a világ Diego Maradona halála után

60 éves korában, szívroham következtében meghalt Diego Maradona. Megható fotókon mutatjuk be, hogyan fogadta a hírt a világ. A galériát itt találod.

Jennifer Lopez tök pucéran látható új lemezborítóján

Új lemeze érkezik Jennifer Lopeznek In The Morning címmel, amihez elkészült a lemezborító is. Arról már írtunk, hogy aktfotók készültek róla a héten Mert Alaş és Marcus Piggott divatfotósok jóvoltából. Kiderült, hogy a lemezborítóra is egy ilyen képpel készültek. Itt te is megnézheted.

Járai Máté műsorvezető lesz

Ha kíváncsi vagy, hol és mikor találkozhatsz műsorvezetőként a színésszel, ide kattints.

Kiderült, kire cserélik Johnny Deppet a Legendás állatokban

Mint ismeretes, Deppnek az után kellett elköszönnie a szerepétől, hogy elveszítette becsületsértési perét a Sun brit bulvárlap ellen, mely feleségverőnek nevezte őt Depp ex-neje, Amber Heard vádjai nyomán. Mára az is hivatalossá vált, hogy kire cserélték le. Innen megtudhatod.

Gabriela Spanic barátját ittas vezetés miatt kapcsolták le Budapesten

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Gabriela Spanic régi jó barátja nem tudta, hogy Magyarországon zéró tolerancia van, ittas vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök.

„Ez a paprikakrém életem legrosszabb paprikakréme” – hangzott Sárközi Ákos kritikája Megyeri Csillának, ezúttal ő esett ki A Konyhafőnök VIP-ben

Megyeri Csillának kellett elhagyni A Konyhafőnök VIP konyháját. A tét egyre nagyobb, mert összesen csak 6 kék versenyző juthat tovább a középdöntőbe. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét, börtönbe...

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...