Duffy: Megerőszakoltak, bedrogoztak és fogságban tartottak

Startlap - Startlap
A 2000-es évek végének egyik legígéretesebb énekesnője az elmúlt tíz évre gyakorlatilag felszívódott. Eddig úgy sejtették, csak nem vágyott a hírnévre, de Duffy kedden feltárta, hogy valójában egy brutális trauma miatt hallgatott el. Bulvárösszefoglaló.

“Megerőszakoltak, bedrogoztak és fogságban tartottak” – Duffy nem a hírnevet kerülte, hanem brutális traumája miatt tűnt el a nyilvánosság elől

A Mercy című nagy sikerű slágerrel a kétezres évek végén ismertté vált, majd 2010-ben nagyjából nyomtalanul eltűnt brit énekesnő egy mélységesen felkavaró vallomással állt elő arról, miért nem lehetett tudni róla az elmúlt tíz évben semmit. Duffy egy Instagram-posztjában számolt be kegyetlen élményéről, ami derékba törte énekesi ambícióit. Az írását itt tudod elolvasni.

Berki Mazsi újratárgyalná Natasa Zselyke gyermekelhelyezését

Berki Krisztián a napokban jelezte, hogy 20 millió forintot követel Hódi Pamelától kislányuk számára, amiért – szerinte – Hódi promóciós célokra használta a gyermeküket. Most pedig azt is megtudhattuk, hogy Natasa Zselyke elhelyezésén is módosítanának, de ezúttal nem Berki, hanem felesége, Mazsi ötletéről van szó

Voksán Virág gigapocakos fotóval jelentette be születendő gyermeke nemét

Ha kíváncsi vagy, hogy kisfiút vagy kislányt vár-e Voksán, akkor ide kattints.

Caramel felesége a követőitől kér tanácsot a koronavírus miatt

Szilágyi Szilvinek van egy dilemmája, amiben egyelőre nem sikerült egyedül dűlőre jutnia. Erre a linkre kattintva elolvashatod a bejegyzését.

Mr. Missh másfél sorban kért bocsánatot az erdélyi botrányért, de a kommentelést azért letiltotta

View this post on Instagram

👱🏾‍♂️🔥🥃

A post shared by #MISSHMUSIC💔💶 (@missh90) on

Demeter Mihály, vagyis Mr. Missh  verekedésbe keveredett egy székelyudvarhelyi szórakozóhelyen. Ez azokból a videókból derült ki, amiket az incidensről feltöltöttek, Mr. Missh is posztolt párat. A felvételeken – és most nagyon finoman fogalmazunk – nem túl kedvesen beszél az erdélyiekről. A rapper a saját videóit törölte, és a helyükre egy igencsak rövidke bocsánatkérő szöveg került egy távolba meredős fotó társaságában. Demeter Mihály ellen egyébként tavaly nyáron vádat emeltek, amiért az egyik koncertje után megvert egy nőt. Az ügy szintén egy videó miatt pattant ki, és Mr. Missh igazán szimpatikusan magyarázta a dolgot: a lány a fejére öntött egy italt, és “hát én is férfi vagyok, úgyhogy van némi büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni”. Ha érdekel az eset, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Fordulat Galambos Lajos perében: felesége 35 milliós áramlopási ügyét a legelejétől tárgyalja újra a bíróság

Kedden folytatódott a bíróságon Galambos Lajos pere, amelynek fejleményeit a trombitás ügyvédje magyarázza el az alábbi cikkben. 

Gáspár Laci kigyúrt karjából lassan már csak a dagadó erek látszanak

Az énekes egy tükörszelfis gyúrós fotóval büszkélkedett el reggeli edzéséről, no meg ezáltal arról, hogy a karja már úgy néz ki, mintha hamarosan végleg átváltozna egy nagy, dagadó érfolyammá. A fényképet itt tudod megnézni.

Vajna Tímea szexizéssel nosztalgiázik az Instán

Vajna Tímea személyét sok ellentmondás övezi, de egy tekintetben biztosan nincs kérdés: a filmproducer özvegye elképesztően tökéletes testet faragott magának az elmúlt években. Ezúttal pár régebbi fotón, fürdőruhában és estélyiben bizonyította szépségét. Íme a képek.

Harrison Fordot leültették kutyakölykökkel játszani, hogy gazdát találjon nekik, és ezt az egészet felvették videóra

Keanu Reeves és Jake Gyllenhaal után a BuzzFeed YouTube-videós sorozatában Harrison Fordot is összeeresztették pár cuki kiskutyával, hogy egy alapítvány reklámozzanak, illetve örökbefogadókat találjanak a videóban feltűnő állatok számára. A felvételért ide kell kattintani.

Kate Hudson már szájmaszkban nyomul

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Úgy tűnik, Goldie Hawn lányát nem tudták meggyőzni a virológusok arról, hogy a szájmaszk nem sokat ér a koronavírus ellen. Fényképes részletek itt találhatók.

Ez is érdekelhet

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

Rácsok mögött marad Galambos Lajos

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi