Donald Trump visszavágott Robert de Nirónak

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke megsértődött, miután de Niro nyilvánosan elküldte őt a fenébe (egy ennél sokkal csúnyább f betűs szóval).

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-13 15:49

Fotó: Olivier Douliery - Pool/Getty Images

“Fuck Trump” – mondta Robert De Niro, amikor színpadra lépett a 72. Tony Awards gálán, hogy Bruce Springsteenről mondjon pár szót. A közönség tomboló ovációval fogadta kijelentését az USA elnökéről, Trump azonban már nem örült ennyire a megjegyzésnek, amit Twitterén tudatott a világgal egy elég sértődött hangulatú bejegyzésben – számolt be a BBC.

Robert De Niro, egy rendkívül alacsony IQ-jú személy, túl sok ütést kapott a fejére a filmjeiben igazi bokszolóktól

– fogalmazott az elnök, aki szerint de Niro elméje károsodott az ütésektől. “Úgy tűnik nem fogja fel, hogy a gazdaságunk a jobb mint valaha, a foglalkoztatás a csúcson van, és sok cég jön vissza az országba” – tette hozzá.

Kettejük vitája egyébként nem most kezdődött. De Niro már a kampány idején is Trump egyik leghangosabb kritikusa volt, “idiótának”, valamint “nemzeti katasztrófának” nevezte őt, aztán kitiltotta az összes étterméből és hoteléből. Később azzal viccelt, hogy elköltözik ősei olasz szülővárosába, ha Trumpot megválasztják, ami után a város vezetősége rögtön jelezte, hogy készek befogadni őt.

Hozzászólások