Dobó Kata hosszú évek után először megmutatta kislányát, ráadásul a vörös szőnyegen

Startlap - Startlap
Az El a kezekkel a Papámtól díszbemutatójára együtt érkezett a kilencéves Szofi és édesanyja, még össze is öltöztek egymással. Pedig a művésznő korábban nagyon komolyan vette családi élet szentségét, Szofi soha nem szerepelt nyilvánosan. Bulvárösszefoglaló.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Dobó Kata hosszú évek után először megmutatta kislányát, ráadásul a vörös szőnyegen

Az El a kezekkel a Papámtól díszbemutatójára együtt érkezett a kilencéves Szofi és édesanyja, még össze is öltöztek egymással. Pedig a művésznő korábban nagyon komolyan vette családi élet szentségét, Szofi soha nem szerepelt nyilvánosan, azóta viszont már – saját kérésére – statisztaszerepet is kapott a filmben. Videó.

Az Omega gitárosa: “A felesége könyörgött neki, hogy oltassa be magát”

“Az akaraterő és a makacsság között csak egy nagyon vékony határvonal van. Ő azért átbillent, ez volt a tragédiának is az egyik oka, úgy érezte, ő sérthetetlen”

– állítja Molnár György “Elefánt”. A zenész a Reggeli vendégeként beszélt régi zenekari sztorikról, és Kóbor János halálának tragikus körülményeiről. Interjú.

Megszólalt a menedzser: Omega néven többé nem lép zenekar színpadra

Trunkos András szerint Kóbor Jánossal együtt egy egész korszak is meghalt. Nemcsak az együttes sorsáról, hanem Kóbor végső búcsúztatójáról is kiderültek információk. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ellentmondásos hírek érkeznek Csollány Szilveszter állapotáról

Annyi bizonyos, hogy az 51 éves olimpikont az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kezelik koronavírussal, azonban arról, hogy állapota mennyire súlyos, már zavaros értesüléseket hallani. Részletek.

Sylvester Stallone festményeiből nyílt kiállítás Németországban

Andreas Rentz/Getty Images

Az akciósztár mintegy hatvan éve fest, több évtizede komoly műgyűjtőnek számít, és azt vallja: 

“a festészet az egyetlen kommunikációs mód, amiben az ember valóban kifejezheti magát.”

A kiállításról készült videóriportot erre a linkre kattintva találod.

Mint két tojás: Németh Kristóf gyerekként pont úgy nézett ki, mint kétéves kisfia

Ha nem változott volna annyit a technika, aminek azért látványos nyoma van a fényképeken, simán össze lehetne cserélni a két szőke kisgyerek fotóját. Íme.

A Nagy Ő: Aleksandrát lebuktatta a hazugságvizsgáló, amikor a férfiak manipulálásáról kérdezték

A párkeresős reality keddi részében felbukkan Stohl András, hogy hazugságvizsgálóval faggassa a játékban maradt nyolc nőt. Aleksandra, akit Tóth Dávid és vetélytársai is rögtön megjegyeztek, miután rommá dekoltált vörös estélyiben vonult be, majd arról beszélt, hogy a szilikon nem harap, elég érdekesen szerepelt. Videó.

Szilágyi István és Joli néni háza senkinek sem kell

A februárban elhunyt Humenyánszky Jolánhiába szánta az ingatlant a férje megölése miatt börtönbe zárt fiának, ő nem kaphatja meg a házat, tulajdoni lap alapján pedig úgy tűnik, más viszont nem tart igényt a tragikus történetű épületre. Bővebben.

Járai Máténak terápiára kellett járnia szülei alkoholizmusa miatt

“Magyarországon minden harmadik családot érint az alkoholizmus, ez egyszerűen nem lehet magánügy”

– vélekedik Járai, aki egy remek interjút adott a témáról a Fókusznak, ugyanis saját tapasztalatain, szomorú gyermekkori történetein túl általános érvényű, fontos dolgokat mesélt arról, milyen egy függő szülő gyerekeként az élet, és hogyan lehet feldolgozni a múltat. Videó.

Átalakult a legbefolyásosabb nők világrangosa

Clemens Bilan – Pool/Getty Images

Angela Merkel nyugdíjba vonulása teljes fordulatot hozott az erőviszonyokban a Forbes magazin 100-as női listáján, amelyen az elmúlt 18 év során mindösszesen három alkalommal fordulhatott elő, hogy nem a német kancellár állt az élen. Ha kíváncsi vagy az idei top 10-re, akkor katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...