Kiemelt Hírek 2018. június 24.

DNS-tesztre készül Klapka György eltitkolt unokája

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 24.
Az Aranyember halála után nem sokkal felbukkant fiatalember alaposan felforgatja a család életét.

Egy titokzatos férfi tűnt fel a Klapka család életében: az üzletember legidősebb fiának, Gyurinak állítólag van egy házasságon kívül született gyermeke – írja a Blikk. A 28 éves Dani először feltételezett testvérével, ifjabb Klapka György szintén 28 éves lányával lépett kapcsolatba.

Igen, valóban van egy fiú, aki belépett most az életünkbe. A múlt hét végén találkoztunk is, kedves, szimpatikus embert ismertem meg. Együtt megyünk majd el DNS-vizsgálatra, hogy kiderüljön az igazság

– erősítette meg a hírt az ifjabb Klapka György, akit korábban édesapja megpróbált kizárni az örökségből, most viszont neki fájhat a feje a saját hagyatéka miatt. A lap szerint Danit nem érdekli a pénz, egy bennfenntes informátor viszont azt mondja: muszáj volt beszélni róla, hiszen György végül két autót és a Vámház körúti ingatlant örökölte édesapja után, és három lánya van.

Az informátor szerint Dani aláírt egy örökséget visszautasító nyilatkozatot, amiből a három lány is kapott egy-egy példányt. Így ha a DNS-teszt igazolja a rokonságot, akkor az ifjabbik Klapka halála után három gyermeke dönthet majd arról, hogy akarnak-e osztozkodni új testvérükkel.

Keresés az oldalon