Direkt fertőznek meg embereket koronavírussal

Startlap - Startlap
Egy hónapon belül megkezdődhetnek a kísérletek Nagy-Britanniában. Esti hírösszefoglaló.

Direkt fertőznek meg embereket koronavírussal az angoloknál

A szigetországban semmit nem bíznak a véletlenre, és tudományos céllal szándékosan fertőznek meg olyan személyeket koronavírussal, akik erre önként vállalkoznak. Hogy ebből mit is akarnak megtudni, az  ebből a cikkből fog kiderülni. 

Naponta 1 millió orvosi maszkot fognak gyártani Dunaföldváron

Fotó: Fotó: Getty Images

A Vajda Papír Kft. dunaföldvári gyárában szerdán üzembe álltak azok a gépsorok, amelyekkel napi 1 millió orvosi eszköz minőségű maszkot fognak előállítani. Az elképesztő vállalkozásra errefelé lehet rácsodálkozni

Kósa: A baloldali kútmérgezés miatt fogadják el jobban a magyarok a nyugati vakcinát

Segítséget kért Szlovákia, nincs elég orvos és ápoló

Szlovákia a koronavírusjárvány leküzdése érdekében segítséget, orvosokat és nővéreket kér a többi európai uniós országtól. Hogy mekkora is a gond a szomszédban, ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

30 évre titkosították egy 2,1 milliárdos beszerzés adatait

Több mint kétmilliárd forintért vásárolt „kibervédelmi gyakorló berendezést és oktatóhelyet” januárban a Magyar Honvédség. Most az ezzel kapcsolatos beszerzés adatai három évtizedre lakat alá kerültek. A miértre ez a cikk keresi a választ. 

Bevágott a busz elé az M3-kivezetője mellett az autós, csoda, hogy megúszta

A Fiat 500-as sofőrje Forma-1-es pilótának érezhette magát, és hatalmasat gyorsulva vágott egy járatos busz elé a XIV. kerületben. A megdöbbentő jelenetről egy gépjárműoktató autójának fedélzeti kamerája készített felvételt, melyet itt lehet elérni

Fotókon az egri vár bástyájának leomlott támfala

Szerda délelőtt, nagyjából 20 méteres szakaszon leomlott az egri várban a Szép-bástya támfala. Az esetről Mirkóczki Ádám polgármester számolt be közösségi oldalán. Részletek.

Holdutazás: az Európai Űrügynökség már embereket toboroz

Fotó: Getty Images

11 év után az Európai Űrügynökség (ESA) ismét űrhajós-válogatást hirdet a tagállamok között, március 31. és május 28. között. Ha esetleg affinitást érzel és szeretnéd meghódítani a kozmoszt, akkor a jelentkezés feltételeit innen el tudod érni. 

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar ember léphet a Holdra, már a dátum is megvan

képcím

Kósa Lajos utalt arra, mennyiért mehetnek a Liu testvérek

képcím

Közzétették III. Károly első hivatalos portréját királyként