Kiemelt Hírek 2018. október 15.

Diáklányokkal készített erotikus hangvételű kisfilmet az köszolgálati egyetem tanszékvezetője

Startlap Kiemelt Hírek 2018. október 15.
A Blöff ikonikus jelenete adta az alapötletet – a docens írásbeli figyelmeztetést kapott.

Írásbeli figyelmeztetést kapott Angyal Miklós, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karának tanszékvezető egyetemi docense, miután erotikus hangvételű kisfilmet készített a diákokkal – írja az atlatszo.hu.

Az NKE közölte, hogy a Kreatív bűnüldözők című versenyt tartottak áprilisban, amelyen a Ponyvaregény vagy a Blöff című film egy-egy megadott jelenetét kellett újragondolni. Az egyik csoport Angyal Miklós rendezése mellett Vinnie Jones klasszikus jelenetét forgatta újra a diáklányokkal, csak éppen női szemszögből, a jelenetben pedig csak úgy röpködnek a vulgáris kifejezések. A háromperces videó lényegében arról szól, hogy a diákokat játszó diákok játékfegyverrel próbálják meg megszerezni az egyik tanártól a záróvizsga tételsorát.

A kisfilmet névtelen bejelentés alapján kivizsgálták, és az érintett vezetők írásbeli figyelmeztetést kaptak, holott a résztvevők és a hallgatók sem botránkoztak meg.

Angyal Miklós rendőr orvos-ezredesnek nem ez az első kínos ügye, 2011-ben visszavonták a rendőri vezetői megbízását Pécsen, miután egy mélygarázsban, egy autó motorháztetején találtak rá meztelenül egy nő társaságában, aki nem a felesége volt.

És íme az eredeti verzió:

Keresés az oldalon