Deutsch Tamás reagált az Európai Néppárt szankcióira

Startlap - Startlap
A fideszes politikus a frakciótanácskozás után Brüsszelben magyar újságírók előtt kommentálta a döntést. Reggeli hírösszefoglaló.

Deutsch Tamás reagált az Európai Néppárt szankcióira

Szerda este az Európai Néppárt Deutsch Tamástól megvonta a képviselőcsoport nevében való felszólalás jogát, valamint azt is, hogy árnyékraportőre és raportőre legyen bármely ügynek. Ráadásként minden, a Néppárthoz kötődő pozíciótól megfosztották. A fideszes politikus reakcióját itt olvashatod.

A legrosszabbkor fulladt káoszba a hazai kórházak gumikesztyű-ellátása, magyar gyár épülhet

Saját gumikesztyűgyár építését fontolgatja a kormányzat, miután a két éve kötött központi szerződés ellenére egész évben teljesen kaotikus volt a védőfelszerelés beszerzése. Valaki valamit nagyon elrontott. Bővebben.

Óriási pénzköltésbe kezdett a kormány az év végén

A szerdán megjelent határozatával újabb tetemes összeget költött el a kormány az idei költségvetésből a már rég kiürített Gazdaságvédelmi Alap terhére. A lépés illeszkedik azok sorába, amelyekkel a kormány az idei évet igyekszik terhelni kiadási és eladósodási oldalon, a jövő évi jobb költségvetési helyzet érdekében. A témáról bővebben ez a cikk számol be.

100 százalékos táppénz: a tanárok úgy érzik, a kormány még mindig átveri őket

MTI/Balogh Zoltán

Előbb a túl hosszú bürokratikus eljárással állítottak akadályt a pedagógusok elé, nemrég ígérték, átírják a törvényt, de nem tette meg a kormány. Részletek.

Brüsszel megállítaná a Balkánon nyomuló magyar médiabefektetőket

A költségvetési vita után egy új front nyílhat Brüsszellel, mivel az EU friss tervei szerint meg akarják fékezni a Balkánon nyomuló magyar médiabefektetőket. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Vakcina: az új amerikai elnök nyilvánosan adatja be magának

Mike Pence jelenlegi amerikai alelnököt pénteken, Joe Biden megválasztott elnököt pedig a jövő héten oltják be az új típusú koronavírus ellen. Részletek.

Szilveszteri tűzijátékozás: fontos figyelmeztetést adtak ki

Getty ImagesA koronavírus-járvány elleni védekezés részeként idén nem csak árusítani tilos a  pirotechnikai termékeket. Ebből a cikkből kiderül, milyen tiltásokat vezetett be a kormány, és mekkora bírságra számíthatnak a szabályszegők.

-56 fok lehet karácsonykor a Föld leghidegebb lakott falujában

Az egész Föld egyik leghidegebb, állandóan lakott településén alig néhány százan élnek, és azt nem nagyon mondhatják el, hogy télen melegük van. Ha kíváncsi vagy, hol található ez a falu, és milyen időjárási körülmények között fognak idén ünnepelni, kattints erre a linkre.

Az idei tél legsötétebb napjait éljük

Ezekben a napokban a leghosszabbak az éjszakák hazánkban és folyamatosan zárt felhőzet van felettünk, emiatt napközben is csak szürkületet tapasztalunk. Jelentősebb változásra jövő hét közepéig kell várnunk. A részletes előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

444.hu: Megérkezett az Orbán család harmadik generációja a...

képcím

Megjelent a rendelet az oltási igazolványról

képcím

Koronavírus itthon: ismét nőtt az új fertőzöttek száma