Deutsch keményen beszólt Karácsonynak

Startlap - Startlap
A Fidesz politikusa a Pesti úti Idősek Otthonával kapcsolatban tett éles megjegyzést.

Deutsch így még nem beszélt Karácsonyról

Deutsch Tamás annak kapcsán nyilvánult meg Facebook-oldalán, hogy a főváros első embere kedd este nyilvánosságra hozta a Budapest Főváros Kormányhivatala által készített teljes jelentést a Pesti úti Idősek Otthonáról, valamint saját részéről annak tételes cáfolatát.  Deutsch erősre sikeredett sorait itt lehet megtekinteni. 

Öt évet is kaphat egy rémhírterjesztéssel vádolt férfi

Rémhírterjesztés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség azzal a baranyai férfival szemben, aki veszélyhelyzet kihirdetése után nyugtalanság keltésére alkalmas valótlan tényeket állított, híresztelt az egyik közösségi oldalon. Hogy mi is amit konkrétan tett, az innen tudható meg. 

Csendben megugrott az államtitkárok fizetése

Miközben még javában tart a járványügyi helyzet Magyarországon, az államtitkárok keresete jelentősen növekedett. Azt, hogy milyen mértékben, arra itt lehet rácsodálkozni. 

Úgy néz ki, a kormány nem tartotta be saját beutazási tilalmát

A szocialista Gurmai Zita kérdezett rá, mi igaz abból, hogy a magyar kormány dél-koreai vendégmunkásokat engedett be az országba április 5-én, miközben március 16-a óta minden külföldi állampolgár számára belépési tilalom volt érvényben. A Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkár válaszát ebben a cikkben lehet elérni. 

Palkovics szerint 10 éven belül lehet Forma1-es pilótája Magyarországnak

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Az innovációs és technológiai miniszter az ország új motorsport-stratégiájáról nyilatkozva mondott pár érdekességet, melybe belefért még az is, hogy idővel jöhet egy F1-es hazai versenyző is. De itt nem állt meg az ígéretekkel, egy másik, rokon sportágra nézve is nagyot jövendölt. További részletek errefelé. 

Rejtélyes betegség támadja a gyerekeket New Yorkban, lehet, hogy a koronavírus okozza

Szakértők szerint előfordulhat, hogy van kapcsolat a betegségek és a koronavírus-fertőzés között. Az orvosok azért gondolnak minderre, mert a betegek közül többeknek volt pozitív a koronavírus-tesztje, és antitestekkel is sokan rendelkeznek. A különös kórról itt lehet többet megtudni. 

Drograzzia: 22 helyszínen 200 emberrel csapott le a rendőrség és a TEK

Fotó: Police.hu

Nagyon komoly akciófilmes rendezők is megirigyelhetnék azt a sorozatos rajtaütést, melynek során a hatóságok emberei gyakorlatilag egyszerre csaptak le közel két tucat helyen. A páratlan precizitással végrehajtott bevetésekről ebben a cikkben tudható meg minden.

Fejszével, karókkal, bozótvágóval esett egymásnak két család Őrhalmon

Az egyik família oldalán egy fejsze és egy pitbull, míg a másiknál bozótvágó kés is szerepelt a balhéban használt „eszközök” palettáján. A hatalmas verekedés során a gyanúsítottak metszett, zúzódással és töréssel járó, fejre és végtagokra is kiterjedő sérüléseket szenvedtek. További részletek idekattintva. 

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Ferenc pápa találkozott Karácsony Gergellyel

képcím

Túlélőcsomagot jelentett be Karácsony Gergely