Dér Heni titokban megházasodott, mutatjuk az esküvői képeket

Startlap - Startlap
Semmi sem úgy történt, ahogy kellett volna, a végeredmény mégis csodás volt. Bulvárösszefoglaló.

Dér Heni titokban megházasodott, mutatjuk az esküvői képeket

A várandós énekesnő és Bakos Gergely esküvőjén gyakorlatilag semmi sem úgy történt, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, tulajdonképpen az, hogy maszkban fogadtak örök hűséget, csak egy apróságnak számított. A végeredmény mégis csodás volt, Dér Heni boldogan nyilatkozott, és az is kiderült, hogy nem ez lesz az utolsó esküvője. Fotók és további részletek itt.

Oroszlán Szonja teljesen úgy néz ki, mint a kutyája, és örül neki

A színésző 10 évvel ezelőtt fogadta örökbe a mentett keveréket, akinek a pontos fajtáját nagyon kedvesen fogalmazta meg, és aki tulajdonképpen úgy néz ki, mintha Oroszlán Szonját kutyává varázsolnák. Kettejük közös fényképéért ide kell kattintani.

VV Renátó: Azon megdöbbennék, ha olyan nagy dolognak látszottak volna a viták, mert akkor nem a szekrény fog repülni, hanem a tévém

Miközben még Mérő Vera publicista is a Való Világban kibontakozó “durva, módszeresen felépített kapcsolati erőszakról” írt, Puskás Peti beszólt, és az RTL Klub közleményeiből is az derült ki, mindenki érzi, hogy valami nagyon súlyos dolog történik odabent Renátó és Fruzsina között, a Való Világ 10 legutóbbi kiesője egyszerűen nem érti, mi a baj. A 28 éves fodrász, aki a műsor történetének legutáltabb játékosa volt, ebben a cikkben magyarázza saját álláspontját.

Gáspár Evelin smink nélkül, melltartóban pózolt, és nagyon lefogyott

Gáspár Győző lányának fogyása már egy jó ideje téma, hiszen Evelin hosszú idő alatt adta a le több mint 30 kiló súlyfeleslegét. Azok a képek azonban, amiket most tett közzé, mindenképpen említésre érdemesek, mert ilyen vékonynak még sosem láttuk őt, ráadásul nincs rajta festék. Fotók.

Arnold Schwarzenegger videón mutatta meg, ahogy megkapta az oltást, és még a kocsijából se kellett kiszállnia

Ennek az oltáshoz semmi köze, de egy tök jó kép. (Fotó: Michael Ochs Archives/Getty Images)

A mai egy jó nap volt. Soha nem sorakoztam még boldogabban

– közölte a kaliforniai Terminátor, aki igyekszik mindenkit biztatni a vakcinára. Íme a felvétel.

“Itt az ideje megtanulnom szerényebben élni” – közölte Galambos Lajos, aztán megjelentek nála a rendőrök

Miután a 17 szobás boldogasszonyi villával rendelkező trombitás lelkes, megvilágosodott nyilatkozata bejárta a sajtót, másnap reggel már arról érkeztek a hírek, hogy rendőrök keresték fel Galamost otthonában. Az ügyvédje ebben a cikkben elárulja, mi történt valójában, a lapok ugyanis téves információkat terjesztettek a látogatásról. Erre a linkre kattinva pedig Lajcsi új, szerény terveiről olvashatsz.

Lady Gaga iszonyú jól nézett ki Joe Biden beiktatásán különleges estélyi ruhájában

Magyar idő szerint 17.49 perckor Joe Biden letette hivatali esküjét, így ő lett az Egyesült Államok 46. elnöke. Az eseményen Lady Gaga énekelte a himnuszt, illetve Jennifer Lopez is fellépett. Fotók, videók és további részletek itt nézegethetők.

Joe Biden 11 hivatalos fiókot, plusz Chrissy Teigent követi a Twitteren, és ennek egy nagyon vicces oka van

Chrissy Teigen csupa nagy betűvel, megdöbbenve jelezte, hogy az Egyesül Államok új elnöke bekövette őt. Pedig a dolognak van magyarázata, méghozzá egy elég komikus dolog. Bővebben.

Mezei Léda: Felkészültem a változásra és arra, hogy legyen családom

Nem tudom, mit tartogat számomra a jövő, nagy szeretettel várom. Ha kívánhatnék, az egyik kívánságom az lenne, hogy szeressék a nézők a Keresztanyut, és folytathassunk egy következő és még sok-sok évadot. A másik pedig, hogy lehessen családom a közeljövőben.

A Barátok közt után sokáig nem volt jelen a képernyőn, de a Keresztanyuval teljesült a vágya, és ismét kamera elé állhatott. Az nlc.hu interjút készített Mezei Lédával munkáról, családról, hétköznapokról, és arról, hogyan tartja formában magát. A teljes beszélgetés itt olvasható.

Úristen de megnőtt Kate Hudson “kisfia”

Annak érdekében, hogy a többi generációra is rácsodálkozhassunk, egy olyan képet kerestünk, amelyek Kate Hudson anyja, Goldie Hawn társaságában látható. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

A 41 éves Kate Hudsonnak három gyermeke van három édesapától: a kétéves Rani, a kilencéves Bingham, valamint Ryder, aki nemrég lett tizenhét. Ebben a cikkben  Ryder Robinson életébe pillanthatsz bele, aki valószínűleg rögtön szimpatikus lesz, ugyanis a teljesen átlagos kamaszok életét éli, nem modellkedik, nem színészkedik, az Instagramján is mindösszesen 12 bejegyzés van.

Ez is érdekelhet

képcím

Elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét, börtönbe...

képcím

Váratlanul Kijevbe érkezett Joe Biden

képcím

A török-szíriai földrengés egyik legmegrázóbb fotója - a hét...