"De Andival nagyon boldogok vagyunk" - Mészáros Lőrinc elárulta, hogyan zajlott a válás

Startlap - Startlap
Mészáros Lőrinc nagyinterjút adott, amelyben a válással járó vagyonmegosztásáról, új párkapcsolatáról és közelgő esküvőjéről is nyilatkozott. Délelőtti hírösszefoglaló.

“De Andival nagyon boldogok vagyunk” – Mészáros Lőrinc elárulta, hogyan zajlott a válás

Nekem nincs félnivalóm

– mondja, amikor a kormányváltás lehetőségéről kérdezik, a “felcsúti per” kilátásba helyezését egy közösség elleni támadásnak érzi. Annak, hogy elvileg ő az ország leggazdagabb embere, “nem tulajdonít különösebb jelentőséget”. Mészáros Lőrinc nagyinterjút adott, amelyben a válással járó vagyonmegosztásáról, új párkapcsolatáról és közelgő esküvőjéről is nyilatkozott, és az is kiderült, hogy már Líbiában terjeszkedik. Részletek itt.

Orbán Viktor: Kénytelenek leszünk törölni 137 ezer ember védettségi kártyáját

Sokan nem vették fel a második oltást, emelkedhet a nyugdíjprémium, a magyaroknak nem kell térdelniük a foci Eb-n, Orbán Viktor is napi 16 órában dolgozott a járvány miatt ugyanannyi pénzért, a migrációt pedig két évre teljesen be kellene tiltani. Péntek van, vagyis a miniszterelnök interjút adott a Kossuth Rádióban. A beszélgetés összefoglalója és legizgalmasabb részletei itt olvashatók.

Tornádót vettek videóra Mohácsnál

Több fotó és videó tanúsítja, hogy Baranyában valóban tornádó járt. Íme a felvételek.

Orbán Viktort tényleg nagyon megviselhette a járvány

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Azért megviselt bennünket. Nem csak a vállalkozásokat, hanem bennünket, munkavállalókat is, akik bérből és fizetésből élünk, én is közéjük tartozom

– közölte május végén Orbán Viktor. A kijelentés már csak azért is hatott váratlanul, mert a kormányfő a kifejezetten jól keresők táborát gyarapítja. Ehhez képest mégis úgy tűnik, Orbán anyagi helyzete megroppanhatott, a szerdán bejelentett, gyermekes szülőknek járó adóvisszatérés a miniszterelnök számára is komoly segítség lehet. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Ronaldo: A legfontosabb, hogy jól kezdjünk és megverjük a magyarokat

Az Európa-bajnokságon címvédőként szereplő portugál válogatott csütörtök este érkezett meg a magyar fővárosba. Bővebben.

Fudan: Orbán délelőtt még népszavazást ígért, aztán délután átnyomtak két javaslatot, amivel bebiztosították a beruházást

A csütörtök délelőtti kormányinfón, szokatlan keretek között jelentette be, lesz népszavazás és elfogadják a nép akaratát a kínai egyetem ügyében, arról ugyanakkor már nem szólt Orbán, hogy előtte gyorsan betolnak két sarkalatos jogszabályt, illetve a népszavazás időpontját is elfelejtette megemlíteni. További információkért katt ide.

A vártnál több a szívizomgyulladást jelentettek a Pfizer és a Moderna vakcinái után

A problémás esetek a fiatal férfiak körében merültek fel, az adatok az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központtól (CDC) származnak. A szívizomgyulladás tüneteiről, és arról, milyen összefüggés látható a megbetegedések és az oltóanyagok között, erre a linkre kattintva olvashatsz.

Magyarország már csak a harmadik az uniós oltási sorban

Elértük a plafont, oltási kedv nincs, felhalmozott vakcina viszont annál több. Finnországban olyan gyorsan zajlik a vakcináció, hogy mindjárt csak negyedikek leszünk. Milyen oltást és mennyit kaptak a magyarok, mennyi tartalékunk maradt, és mi a helyzet az EU többi országával? Erről szól ez a cikk.

Különleges felvételen mutatta meg a NASA, hogy mit lát és hall a marsjáró

Fotó: Space Frontiers/Hulton Archive/Getty Images

Az USA űrkutatási hivatala 360 fokos interaktív videót közölt, amelyben mi magunk nézhetünk körbe a Perseverance szemével és fülével. Videó.

Fülledt idővel várjuk a frontot

A szombat estig záporokkal, zivatarokkal tarkított meleget vasárnaptól hidegfront enyhíti. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán a gazdákkal kampányol: "Én volnék Magyarország első...

képcím

Titokban, egy magtárban indította a kampányt Orbán Viktor

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...