Kiemelt Hírek 2020. november 07.

Dancing with the Stars: veszélyben Istenes László esti fellépése

Szükösdi Judit Kiemelt Hírek 2020. november 07.
Egy rossz mozdulat következtében megsérült a TV2 show-műsorának szereplője, de nem adja fel, ˝megpróbálja a lehetetlent˝. Heti bulvárösszefoglaló.

Istenes László megsérült, veszélyben az esti fellépése a TV2 műsorában

A Dancing with the Stars múlt heti adásban szenvedett sérülést egy rossz mozdulat következtében Istenes László. Mint kiderült, a Mokka műsorvezetőjének amellett, hogy fenekestül felfordult az élete, túlterhelésből adódó izomgyulladása és húzódása van, ami erős fájdalmakkal jár. Istenes László és táncpartnere épp emiatt egészen péntekig nem is tudott gyakorolni. Istenes üzent a rajongóinak, elmondta, mi várható ma este.

Gáspár Evelin kicsit úgy érzi, hogy eladták a szülei gyerekként, így termék lett belőle

Győzike lánya a Bréking adásában ismét arról beszélt, a gyerekkorát egészen beárnyékolja az, hogy hamar belecsöppent a show-bizniszbe, aminek ő annyira azért nem örül így visszatekintve. Ha érdekel, miért érzi úgy, hogy eladták a szülei, itt megtalálod a választ.

Hajdú Péter ledöbbent: kiderült, hol vagyonőr Alekosz

Könnyű volt meghívni Hajdú Péter műsorába Alekoszt, ugyanis nem dolgozik messze a stúdiótól. Itt elmondják, egészen pontosan hol vagyonőr, ezáltal Hajdú meglepődése is érthető lesz.

Varga Feri drasztikusan lefogyott

Az énekest a Megasztár harmadik évadában ismerhettük meg, még mackós testalkattal. Itt kiderül, hogy mi áll a fogyása hátterében.

Dér Heni elárulta a kisbabája nemét

Kisbabája lesz Dér Heninek és Bakos Gergőnek, ezt csak nemrég árulták el a nyilvánosságnak. Az 34 éves énekesnő mindössze három hónappal a vetélés és a műtét után kapta a csodálatos hírt, a rajongók pedig velük örültek. Most elmondta, fiút vagy lányt hord-e a szíve alatt.

Kiss Ramóna visszatérhetett férjéhez, érzelmes fotókat osztott meg Noé és édesapja nagy találkozásáról

A Dancing with the Stars műsorvezetője az Instagramon engedett bepillantást abba, milyen volt, amikor kisfia és apukája, Lékai Máté a karantén után végre újra megölelhették egymást.A fényképekértide kell kattintani.

“Nem akarok elkezdeni nyafogni” – kezdte Marsi Anikó, aztán végigpanaszkodta a kiesése miatt az egész Mokkát

Már az adásban is látszott, Marsi Anikó nem fogadta jól, hogy a karanténjából visszatérve egyetlen tánc után rögtön véget ért számára a játék, a hétfői Mokkát aztán elárasztotta méltatlankodásával. Szerencsésebb lett volna, ha miközben egyoldalú vitáját folytatja, nem jelzi többször is, hogy nem reklamálni jött, tekintve, hogy a teljes műsoridő ezzel ment el. De inkább kattints ide és nézd meg magad a felvételt.

A TV2 jogi lépéseket tesz Curtis miatt

Közleményt adott ki a csatorna a Sztárban Sztár múlt vasárnapi döntőjének menetéről, amelyből természetesen nem maradhatott ki Curtis nagy port kavart eltűnése. A TV2 amellett, hogy jogi útra tereli az ügyet, méltatja Curtis szereplését, és lehetőséget biztosít számára a visszatérésre. A teljes szöveg itt elérhető.

Ehhez képest Curtis mintha szeretne elfelejtkezni az ügyről: mindent eltüntetett a közösségi felületeiről, amik váratlan kiugrásával kapcsolatosak. Minderről bővebben itt olvashatsz.

“Hallottam a lövéseket” – Bács Péter a bécsi terrortámadásról

A Drága örökösök Lalija már több éve Bécsben él, a hétfő esti lövöldözés óta sokkos állapotban van. Bács Péter a helyszíntől alig két utcányira tartózkodott nem sokkal a támadás előtt. Ha kíváncsi vagy megrázó élményére, akkor ezt a cikket olvasd el.

Keresés az oldalon