Damu egy körözött bűnözőt adott rendőrkézre

Startlap - Startlap
Egy szemtanú igencsak meglepődött, amikor látta, hogy mit csinál Damu. Heti bulvárösszefoglaló.

Damu Roland egy körözött bűnözőt fogott el

Budapesten a II. kerületben sétálgatott Damu, amikor egy férfi megtámadt egy idős nőt. A történetben van némi csavar is, a teljes sztoriért csak ide kell kattintanod. 

Adele annyira lefogyott, hogy akkor sem ismernénk fel, ha a homlokára írná a nevét

A brit énekesnő közel sem dokumentálja olyan lelkes részletességgel nagy fogyását, mint ahogy például Horváth Gréta, aki még arról is beszámolt, amikor a tangája becsúszott a fenekébe edzés közben. Azért Adele tömegcsökkentett verziójáról is megjelentek korábban képek, és már akkor is látszódott, hogy radikális változásról van szó, de az énekesnőről előbukkant legfrisebb fotó minden képzeletet felülmúl: Adele tényleg felismerhetetlenre fogyott. Íme a fényképes bizonyíték.

Klinikán kezelik Harry herceg problémáját

<span style=font size 10px>Fotó MTIEPANeil Hall<span>

A 35 éves Harry herceg ugyanattól a problémától szenved, amitől a testvére Vilmos herceg és az apukája, Károly herceg is. Ha érdekel, miről van szó, olvasd el ezt a cikket.

Vasvári Vivien megmutatta új pasiját

A nem túl közeli Kuala Lumpurból posztolta a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője az első fotót új szerelmével. A kép ebből a cikkből érhető el.

Pachmann Péter szeretné adáson kívül is Barta Sylvi bikinis képeit nézegetni

Amikor a Mokkában az 50. születésnapját a közelmúltban ünneplő Barta Sylvia külsejét méltatták, fürdőruhás képek is előkerültek. A Bartáért köztudottan lelkesedő Pachman Péter pedig arra kérte az időjóst, tegye fel a bikinis képeket a Facebookjára is, hogy szépen, lassan át lehessen nézni… Íme mindez videón.

Steiner Kristóf úgy beszólt Bódi Sylvinek a rasszista posztja miatt, hogy a fal adta a másikat

Hiába cenzúrázta, sokakhoz eljutott Bódi Sylvi eredeti bejegyzése a koronavírusról, amelyben cukinak nevezte a “kis ferdeszemű kínaiakat”, majd közölte, “pont elegen élnek már az országunkban amúgy is”, és szorgalmazta, hogy – a menekültekhez hasonlóan – tartsák őket távol Magyarországtól. Az Instagramján nem lehet kommentelni, de a modell Facebook-oldalán megjelent egy izgalmas kontent: Steiner Kristóf durván beszólt neki, és a Steiner posztja alatti kommentek között felbukkant Anry Soós Éva, a JOY magazin korábbi főszerkesztője is. Részletek itt.

Őszintén vallott négyéves fia autizmusáról a Fiesta zenekar alapítója

A gyermekét egyedül nevelő Knapik Tamás fia minden apró feljődésének örül, és szeretné eloszlatni a betegséget övező előítéleteket. Ha kíváncsi vagy, miket mesélt a zenész Tomikáról és az autizmus spektrumzavarról, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Íme Leonardo DiCaprio 22 éves meseszép barátnője

Leonardo DiCaprio legalább olyan híres a modellek iránti rajongásáról, mint a harcos környezetvédősködéséről. A jelenlegi, 22 éves argentin származású barátnője viszont már 2017 óta bitorolja DiCaprio szívét, ennek ellenére az idei Oscar-gála előtt soha nem jelentek meg együtt nyilvánosan. Kíváncsi vagy, kivel jár DiCaprio? Akkor kattints ide.

Udvaros Dorottya is megszólalt a Gothár-ügyről

<span style=font size 10px>MTISzigetváry Zsolt<span>

Udvaros Dorottya fájdalmasan élte meg a Katona József Színház elleni támadásokat. A színésznő és a rendező évtizedek óta ismeri egymást, épp ezért különösen érzékenyen érintette Udvarost a kirobbant botrány, amiről az alábbi cikkben fejti ki a véleményét.

Juhtenyésztésből él a Barátok közt egykori szereplője

Csapó Virág hét éven át alakította Novák Évát a sorozatban, amit boldogan cserélt le a racka juhokra és a kakasokra. A művésznő az alábbi cikkben mesél új életéről.

Ez is érdekelhet

képcím

Udvaros Dorottya lett a Nemzet Színésze

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Vasvári Vivien babát vár