Czippán Anett évekig spórolt rá, most megvette álmai autóját

Startlap - Startlap
A műsorvezető nem egy drága márkától vásárolt, de nem győzte hangsúlyozni, hogy a kocsi nem ajándék volt. Bulvárösszefoglaló.

Czippán Anett évekig spórolt rá, most megvette álmai autóját

A műsorvezető nem egy drága márkától vásárolt, de nem győzte hangsúlyozni, hogy a kocsi nem ajándék volt. Fotó és további részletek itt.

Liptai Claudia élő videóban mesélte el koronavírusa történetét, és közben nagyon kiakadt

Betegségem története címmel az Instagramon és a Facebookon egyszerre, élőben közvetített videóval állt elő Liptai Claudia, aki pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy ő is elkapta az új koronavírust. A felvételen a követői kérdéseire válaszolt, így egyrészt alapos betekintést nyerhettünk abba, hogyan forgatta fel a családja mindennapjait a vírus, plusz az újonnan megjelent, nem túl kellemes tüneteiről is beszámolót adott. Egy kevésbé vidám apropója is volt a bejelentkezésnek: Liptait nagyon súlyos vádakkal illették a betegségével kapcsolatban, a videóban ezekre is válaszolt. Bővebben.

Dancing with the Stars: Győrfi Pál promóvideójára nem voltunk felkészülve

Amikor kiderült, hogy a TV2 Gabriella Spanicot és Kiss Ramónát is megszerezte magának a Dancing with the Stars csapatába, már sejteni lehetett, hogy mindent bedobnak a siker érdekében. Ennek fényében Győrfi Pál és Spanic közös videója, amelyben a műsort reklámozzák, végül is nem kéne, hogy meglepetésként érjen, mi azért mégis elhűltünk tőle egy kicsit. A felvételt itt tudod megnézni.

Majka csodálatos szerelmes verssel köszöntötte a születésnapos Dundikát

Majka és Majoros Hajnalka 10 éve alkotnak egy párt, kapcsolatukkal híresen sokat foglalkoznak, óvják a szerelmüket. Az ózdi rapper nem egyszer írt már kedvesének dalokat, ezúttal pedig egy gyönyörű verssel köszöntötte őt a közösségi oldalán. Íme.

Rég láttunk ilyen zavarba ejtő képeket: Liz Hurley fia az anyja ikertestvérének is elmenne

Fotó: Ian Jacobs/Getty Images

Mi vagyunk a legjobban megdöbbenve a dolgon, de a 2002-es születésű Damian Hurley hosszú hajának és sminkjének köszönhetően tényleg nem túlzás azt állítani, hogy az anya és fia olyan, mint két tojás. Ebben a cikkben fotókon, plusz egy rövid videón veheted szemügyre te magad a bámulatos hasonlóságot.

Nicolas Cage Budapesten van

Cage egy munka miatt érkezett a magyar fővárosba, a hírről Návai Anikó posztolt. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Harry herceg és Meghan Markle ügyvédje megszólalt: a párnak semmi köze a rekordokat döntő könyvükhöz

Angliában gyakorlatilag az augusztusi megjelenés után azonnal a toplista élére kúszott fel a Harry herceg és felesége, Meghan Markle önéletrajzi ihletésű könyveként piacra dobott Finding Freedom. Ehhez képest a pár jogásza óva int a lelkes vásárlástól. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A Konyhafőnökből megismert Armando Mundarain elárulta, mi a terve a győzelem után

A venezuelai származású Armando Mundarain sírva fogadta, amikor kihirdették a győzelmétA Konyhafőnök hetedik szériájában. Mundarain a Reggeli stúdiójában fedte fel, mik a tervei az életével most, hogy ő nyerte meg a vetélkedőt. Erre a linkre kattintva videón nézheted meg a beszélgetést, de akár röviden el is olvashatod a lényeget.

És ha már Armando Mundarain, akkor nem hagyhatjuk említés nélkül az RTL Klub friss közleményét: a csatorna határozott állásfoglalással reagált a pletykára, miszerint a fiatal szakács valójában egy hivatásos színész. A szöveget ide kattintva olvashatod el.

Győzike és Gáspár Zsolti annyira összevesztek, hogy fallal választották el közös kertjüket

Kicsit bonyolult a helyzet, a fenti állítás ugyanis Gáspár Győzőtől származik, akit azután keresett meg a sajtó, hogy felesége, Bea a Life TV-n beszélt a családi konfliktusról. Győzike elég borús nyilatkozatot adott, testvére azonban másként látja a helyzetet. Bővebben.

Alec Baldwinnak akkora kertje van, hogy újra lehetne benne forgatni a Narniát

Fotó: Mike Coppola/Getty Images for Turner

 

Séta a kertben…

– olvasható Alec Baldwin legújabb képe alatt, és ő nyilván nem erre gondolt, de szerintünk a három ponttal azt akarta jelezni, hogy az ő hátsókertjük nemzeti arborétumnak is beillene. A kertről készült kép ebben a cikkben nézegethető.

Ez is érdekelhet

képcím

Az America’s Got Talent zsűrije állva tapsolta a hollókői...

képcím

Soma Mamagésa gondolkodott, aztán kiválasztott egy...

képcím

Megmutatta új párját Zsidró Tamás