Czippán Anett évekig spórolt rá, most megvette álmai autóját

A műsorvezető nem egy drága márkától vásárolt, de nem győzte hangsúlyozni, hogy a kocsi nem ajándék volt. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-09-22 13:43

Forrás: YouTube/AVON Magyarország

Czippán Anett évekig spórolt rá, most megvette álmai autóját

A műsorvezető nem egy drága márkától vásárolt, de nem győzte hangsúlyozni, hogy a kocsi nem ajándék volt. Fotó és további részletek itt.

Liptai Claudia élő videóban mesélte el koronavírusa történetét, és közben nagyon kiakadt

Betegségem története címmel az Instagramon és a Facebookon egyszerre, élőben közvetített videóval állt elő Liptai Claudia, aki pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy ő is elkapta az új koronavírust. A felvételen a követői kérdéseire válaszolt, így egyrészt alapos betekintést nyerhettünk abba, hogyan forgatta fel a családja mindennapjait a vírus, plusz az újonnan megjelent, nem túl kellemes tüneteiről is beszámolót adott. Egy kevésbé vidám apropója is volt a bejelentkezésnek: Liptait nagyon súlyos vádakkal illették a betegségével kapcsolatban, a videóban ezekre is válaszolt. Bővebben.

Dancing with the Stars: Győrfi Pál promóvideójára nem voltunk felkészülve

Amikor kiderült, hogy a TV2 Gabriella Spanicot és Kiss Ramónát is megszerezte magának a Dancing with the Stars csapatába, már sejteni lehetett, hogy mindent bedobnak a siker érdekében. Ennek fényében Győrfi Pál és Spanic közös videója, amelyben a műsort reklámozzák, végül is nem kéne, hogy meglepetésként érjen, mi azért mégis elhűltünk tőle egy kicsit. A felvételt itt tudod megnézni.

Majka csodálatos szerelmes verssel köszöntötte a születésnapos Dundikát

Majka és Majoros Hajnalka 10 éve alkotnak egy párt, kapcsolatukkal híresen sokat foglalkoznak, óvják a szerelmüket. Az ózdi rapper nem egyszer írt már kedvesének dalokat, ezúttal pedig egy gyönyörű verssel köszöntötte őt a közösségi oldalán. Íme.

Rég láttunk ilyen zavarba ejtő képeket: Liz Hurley fia az anyja ikertestvérének is elmenne

Fotó: Ian Jacobs/Getty Images

Mi vagyunk a legjobban megdöbbenve a dolgon, de a 2002-es születésű Damian Hurley hosszú hajának és sminkjének köszönhetően tényleg nem túlzás azt állítani, hogy az anya és fia olyan, mint két tojás. Ebben a cikkben fotókon, plusz egy rövid videón veheted szemügyre te magad a bámulatos hasonlóságot.

Nicolas Cage Budapesten van

Cage egy munka miatt érkezett a magyar fővárosba, a hírről Návai Anikó posztolt. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Harry herceg és Meghan Markle ügyvédje megszólalt: a párnak semmi köze a rekordokat döntő könyvükhöz

Angliában gyakorlatilag az augusztusi megjelenés után azonnal a toplista élére kúszott fel a Harry herceg és felesége, Meghan Markle önéletrajzi ihletésű könyveként piacra dobott Finding Freedom. Ehhez képest a pár jogásza óva int a lelkes vásárlástól. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

A Konyhafőnökből megismert Armando Mundarain elárulta, mi a terve a győzelem után

A venezuelai származású Armando Mundarain sírva fogadta, amikor kihirdették a győzelmétA Konyhafőnök hetedik szériájában. Mundarain a Reggeli stúdiójában fedte fel, mik a tervei az életével most, hogy ő nyerte meg a vetélkedőt. Erre a linkre kattintva videón nézheted meg a beszélgetést, de akár röviden el is olvashatod a lényeget.

És ha már Armando Mundarain, akkor nem hagyhatjuk említés nélkül az RTL Klub friss közleményét: a csatorna határozott állásfoglalással reagált a pletykára, miszerint a fiatal szakács valójában egy hivatásos színész. A szöveget ide kattintva olvashatod el.

Győzike és Gáspár Zsolti annyira összevesztek, hogy fallal választották el közös kertjüket

Kicsit bonyolult a helyzet, a fenti állítás ugyanis Gáspár Győzőtől származik, akit azután keresett meg a sajtó, hogy felesége, Bea a Life TV-n beszélt a családi konfliktusról. Győzike elég borús nyilatkozatot adott, testvére azonban másként látja a helyzetet. Bővebben.

Alec Baldwinnak akkora kertje van, hogy újra lehetne benne forgatni a Narniát

Fotó: Mike Coppola/Getty Images for Turner

 

Séta a kertben…

– olvasható Alec Baldwin legújabb képe alatt, és ő nyilván nem erre gondolt, de szerintünk a három ponttal azt akarta jelezni, hogy az ő hátsókertjük nemzeti arborétumnak is beillene. A kertről készült kép ebben a cikkben nézegethető.

Mai nap hírei

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu19 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu19 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu19 órája