"Csodálatos, amikor valakit ennyire szeretnek" - Gesztesitől búcsúztak a Vígszínházban

Miközben a színház falain belül összegyűltek a barátok és kollégák, odakint a nagyközönség tisztelgett gyertyákkal és virágokkal az elhunyt színész emléke előtt. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-14 14:04

MTVA Fotó: Zih Zsolt

“Nem tudnám sajnálni, inkább irigylem, hogy ilyen szép és értékes élete volt” – a Vígszínházban is elbúcsúztak Gesztesi Károlytól

A múlt heti temetés után egykori barátai és kollégái hétfő este a Vígszínházban is megemlékeztek Gesztesi Károlyról. Miközben odabent zajlott az esemény, a nagyközönség az utcán rótta le kegyeletét mécsesekkel és virágokkal. A búcsúztatón több művész nyilatkozott Gesztesiről. Minderről részletes, fényképes beszámolót ebben a cikkben olvashatsz.

“Üvöltve mondom, gyere vissza Tobika és éld meg ezt a szeretetet” – Liptai Claudia mélyen megrendítő sorokkal üzent Gesztesi Károlynak

A január 4-én szívrohamban elhunyt színész volt felesége Instagramján arról írt, mennyire fáj neki Gesztesi Károly távozása, és halála pillanatáig fel se fogta, mit jelentett számára a színész. Felidézte Gesztesi temetését, kifejtette, hogy nélküle nem lelhet örök megnyugvásra, és egy ígéretet is tett neki. Liptai üzenetét itt olvashatod el.

Kökény Attila aranyos közös képet posztolt terhes lányával

A 21 éves Kökény Aranka már a hetedik hónapban jár terhességében, februárban születendő gyermekét Medárdnak fogják keresztelni. Kökény Attila a közös  fotó mellett egy kedves verset is közölt. A fénykép és a lelkes nagyapai köszöntő erre a linkre kattintva találhatók.

“Nem tudom, ilyen nyilatkozat mikor volt legutóbb, ahol a Királynő ennyire nyíltan beszélt” – Erzsébet királynő közleményt adott ki a Megxitről, több furcsaságot találtak benne a szakértők

Miután Meghan Markle és Harry herceg eldöntötték, hogy kivonják magukat a királyi család életéből, Erzsébet királynővel megtárgyalták, milyen szerep jut nekik innentől kezdve. A megbeszélések eredményét a királynő egy közleményben foglalta össze. Ezt a szöveget elemezték a téma hozzáértői, akik a nyilatkozatban két különös dolgot is találtak.

Régi katonatársa nyilatkozott Harry hercegről: “Nagyon jól érezte magát egyenruhában, távol a másik életétől”

 

 

A 32 éves James Wharton együtt szolgált Harry herceggel, és amellett, hogy jellemezte a herceget katonaként, egy történetet is elmesélt arról, miként kelt a védelmére Harry egy szorult helyzetben a többi társukkal szemben.

Ábel Anitának elég határozott (értsd: nem túl hízelgő) véleménye van Damu Rolandról

Mellőzik a színházak Damu Rolandot, de Ábel Anita szerint egyáltalán nem azért, mert öt évvel ezelőtt még börtönben volt. A Szomszédok egykori Julcsija erről Bochkor Gáborral beszélgetett, és egészen éles véleményt formált. Ha kíváncsi vagy, miként nyilatkozott Ábel Damuról, akkor itt folytasd az olvasást.

Tóth Gabi videón is megmutatta a kislányát, illetve leginkább azt, ahogy a gyerek sír

Tóth Gabi eddig csak képeket közölt Hannaróza  Mária nevű kislányáról, de most egy videót is mutatott a bébiről, melynek középpontjában Hannaróza sírása áll. Íme a felvétel.

VV Kinga gyereke másfél év után először hallhatta anyja hangját

A Való Világ negyedik szériájának szereplője, Kutai Kinga a napokban beszélt először gyermeke súlyos hallássérüléséről. A másfél éves kisfiú betegségéről azért most szólalt meg, mert végre fordulóponthoz érkezett a születési rendellenesség kezelése: Beni egy műtétnek köszönhetően életében először hallja a világ történéseit. Minderről a Fókusz készített riportot, amelyet erre a linkre kattintva nézhetsz meg. A felvételen az is látható, hogyan reagált a kisfiú arra, amikor először hallott zenét.

Steiner Kristófék annyira furcsa bürokráciai útvesztőbe kerültek, hogy nem tudják elhagyni Izraelt

Steiner Kristóf és párja, Nimi hiába szeretnének visszatérni Izraelből görögországi otthonukba, Agios Georgios falvába, nem léphetnek be Európa területére. Ennek egy roppant különös és egyelőre megoldhatatlannak tűnő bürokráciai akadálya van, amelynek kapcsán olyan dolgok derültek ki, miszerint a hatóságok Steiner előző házasságát egyszerre tekintik érvénytelennek és érvényesnek is. A kaotikus szituációt ebben a cikkben ismerteti Steiner Kristóf.

L.L. Junior elmesélte, hogyan ünnepelte születésnapját

 

 

Csendesen, de ünnepelt januárban L.L. Junior, mivel egyrészt születésnapja volt, másrészt házassági évfordulója is. Arról, mivel lepte meg felesége a gyermekét gyászoló zenészt, az alábbi cikkben olvashatsz.

Mai nap hírei

„Nem engedjük, hogy Orbán zsaroljon minket” – reagált a magyar miniszterelnök levelére egy osztrák néppárti képviselő

444.hu2 órája

Sokkolta a csillagászokat a Vénuszról készült fotó

liner.hu5 órája

Úgy tűnik, Meghan Markle megsúgta születendő babájuk nemét

joy.hu6 órája

Segítség, elszaporodtak a patkányok!

agroinform.hu11 órája

Márciusban jön egy merőben új Windows

itbusiness.hu14 órája

Állítólag a Kia gyártja a legjobb tömeg-villanyautót

autonavigator.hu16 órája

Wossala Rozina elárulta, miért tűnt el a képernyőről

femcafe.hu16 órája

Valamit nagyon félreszerveztek Németországban

demokrata.hu18 órája