Kiemelt Hírek 2021. március 24.

Csocsesz: Nem etikus, ahogy a feleségem halálhírét kezelte a sajtó

Startlap Kiemelt Hírek 2021. március 24.
A mulatós zenész családja szinte sosem szerepel a médiában, de ezúttal mindenképpen meg akart szólalni. Kamerák előtt, sírva öntött tiszta vizet a pohárba felesége halálának körülményeivel kapcsolatban. Bulvárösszefoglaló.

Csocsesz: Nem etikus, ahogy a feleségem halálhírét kezelte a sajtó

Az asszony 58 évesen, kedden hunyt el koronavírus-fertőzésben. A mulatós zenész családja szinte sosem szerepel a médiában, de ezúttal mindenképpen meg akart szólalni. Kamerák előtt, sírva öntött tiszta vizet a pohárba felesége halálának körülményeivel kapcsolatban. Csocsesz 18 éves kora óta ismerte párját, két nappal azután, hogy kórházba szállították, ünnepelték volna 28. házassági évfordulójukat. Ha érdekel a téma, akkor katt ide.

Bereczki Zoltánból műsorvezető lesz a LifeTV-n

Hajdú Péter tévécsatornája egy teljesen új szerepkörre szerződtette Bereczkit. Részletek itt.

Badár Sándor kétszer is elkapta a koronavírust, nagyon rosszul volt, de iszonyú viccesen beszél róla

Orgazmus közeli állapotú emberekkel találkoztam, akik boldogok voltak, hogy műtrágyát és permetlevet vásárolhatnak, és telibe köhögtek. És akkor hazamentem és kész, ennyi volt

– közölte arról, hogyan fertőződött meg először, miután amúgy tavaly bejárta Ázsiát, és ott semmi baja nem történt. Badár a Reggeli vendége volt, ahol Lakatos Márk és Návai Anikó kérdezgette őt élményeiről. Az eredmény egy tök jó beszélgetés lett, amiből olyan kiemelt fontosságú információk derülnek ki, mint például az, hogy miért nem jó ötlet ráinni a koronavírusra, és amit itt tudsz megnézni.

Szilágyi Szilvi: Nem akarom, hogy bárki azt higgye, a férjem hátán akarok felkapaszkodni

Molnár Ferenc Caramel nejét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, influenszerként mintegy 125 ezer ember követi, ő az egyik legnépszerűbb képviselője a hazai instagramos piacnak. Számos tévés megkeresést kapott már, ezeket azonban rendre visszautasította, nyomós okkal. Az nlc.hu interjút készített vele, amelyben a munkájáról, családjáról, kislányáról és az elmúlt egy évükről mesélt. A teljes beszélgetés itt olvasható.

Bruce Willis 32 éves lánya felismerhetetlenné plasztikázta arcát

Demi Moore, Bruce Willis és Rumer Willis 1989-ben. (Fotó: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images)

Demi Moore és Bruce Willis gyermekeként feltételezhetnénk, hogy az ember elégedett a külsejével, de Rummer Willis esetében nem így történt. A sokszoros stílusváltás mellett a sebészkést sem vetette meg, alaposan átrajzolva jellegzetes vonásait. Erre a linkre kattintva egy egész galérián keresztül csodálhatod meg az ifjú Willis színe változásait.

Judy elővett két régi, különleges erotikus képet magáról

A fotók egy klip forgatásán készültek 2005-ben a most 46 éves énekesnőről. Íme.

Cseh László felesége a gyermekvállalási kísérleteikről vallott: “Az esküvő óta próbálkozunk”

Noha nagyon fiatalon találkoztak, Cseh László szinte rögtön tudta, hogy Diána lesz a felesége. 13 éve vannak együtt, mégsem született gyermekük. Részletek itt.

Járai Máté megszólalt: kiderült, miért került kórházba Törőcsik Mari

A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-díjas művésznő unokája beszámolt nagymamája állapotáról. Bővebben.

Szellő István: Ez egyáltalán nem kényelmes műfaj nekem

A Nagy szám keddi adásában Szellő István lesz az egyik főszereplő, pedig amikor felkérték a műsorra, nem tudta, képes lesz-e a feladatra. A híradós a Reggeliben nyilatkozott a szerepről, és néhány kulisszatitok is lelepleződött. Videó és egyebek ebben a cikkben.

Harry herceg és Meghan Markle hazudtak az Oprah-interjúban, és ezt el is ismerték

Fotó: Chris Jackson – Pool/Getty Images

A brit királyi családtól a tengerentúlra igazolt házaspár tagjai elég aprólékos beszámolót adtak a “titkos esküvőjükről”, amiről aztán a minap elárulták, hogy meg sem történt. Akkor most hogy is van ez? Innen kiderül. Más égetően fontos hírünk is van Harry hercegről: II. Erzsébet unokája egy startup cégnél kapott állást. Bővebben.

Keresés az oldalon