Kiemelt Hírek 2017. november 10.

Csányi: Mit lehet erre mondani? - Az MLSZ elnöke kiakadt a vereség után

Startlap Kiemelt Hírek 2017. november 10.
Történelmi vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott Luxemburgtól.

A magyar labdarúgó-válogatott újabb kínos vereséget szenvedett, ugyanis csütörtökön 2-1-re kikapott Luxemburg vendégeként barátságos mérkőzésen.

A magyar csapat története során először nem tudta legyőzni mostani riválisát, a korábbi tíz találkozót egyaránt megnyerte. Júniusban Andorrában ugyanígy járt a nemzeti együttes.

A hazaiak szereztek vezetést a 15. percben, de nem sokkal később a válogatottba több mint egy év után visszatért Nikolics Nemanja egyenlített. A második játékrészben a több mint félórát emberelőnyben futballozó Luxemburg Marvin Martins révén a 85. percben szerezte meg a győztes gólt, így Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány, aki a kapus Kovácsik Ádám személyében újoncot is avatott, vereséggel mutatkozott be a kispadon.

„Ezért kell új szövetségi kapitány. Mit lehet erre mondani? Nagyon csalódott vagyok. Hogy mit vártam? Annál biztosan lényegesen többet, mint amit láthattunk. Lehet, hogy a kiállítás is befolyásolta a mérkőzés alakulását, de lássuk be, már előtte sem azt láttuk a pályán, amire talán számítottunk. Luxemburg futballozott, mi alárendelt szerepet töltöttünk be. Hogy új csapatra van-e szükség? Ez nem az én dolgom, ezt már az új szövetségi kapitány feladata eldönteni” – idézte Csányit a Nemzeti Sport.

Idén még van egy meccse a válogatottnak, kedden a vb-résztvevő Costa Rica lép fel a Groupama Arénában, kíváncsian várjuk, ezek után mennyien látogatnak ki a stadionba.

 

Forrás: MTI/Nemzeti Sport

Fotó: MTI/EPA/Julien Warnand

Keresés az oldalon