Catherine Zeta-Jones fájdalmasan szép üzenettel búcsúzik Kirk Douglas-től

A színésznő egy közös fotóval és szívhez szóló üzenettel búcsúzott szeretett apósától. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-02-06 13:56

Rich Fury/Getty Images

Kirk Douglas halála megrázta a művészvilágot is

103 éves korában elhunyt Kirk Douglas, Hollywood aranykorának utolsó legendája. Catherine Zeta-Jones egy közös fotóval és szívhez szóló üzenettel búcsúzott szeretett apósától. Ha érdekelnek Michael Douglas feleségének megható sorai, ide kattints.

A halálhír bejelentése óta a közösségi hálót elárasztották a búcsúüzenetek. Kirk Douglas emléke előtt tisztelgett többek között William Shatner, George Takei, Danny De Vito, Sylvester Stallone és Steven Spielberg is. Az ő üzeneteiket ebben a cikkben találod.

Úszóolimpikon volt Gesztesi utolsó szerelme

Gesztesi Károly magánélete mindig is rejtély volt a kívülállók számára, hiszen bár a gyermekei édesanyáiról sokat beszélt, voltak titkos szerelmei. A Story magazin most lerántotta a leplet egy 25 éve tartó kapcsolatáról. Az úszóolimpikon maga mesélt a szerelméről Gesztesivel. Ha érdekel, kiről van szó, ebből a cikkből megtudhatod.

52 évesen még mindig remekül néz ki Julia Roberts

Bikinis képek készültek a napokban a színésznőről.

Zámbó Jimmy fia is ott volt a Fradi focistájának tragédiájánál

MTI/Mihádák Zoltán

A 38 éves Halgas Tibornak egy jogsi nélkül vezető, szabálytalanul előző taxis miatt kellett meghalnia, amikor a ferihegyi reptérre vezető úton frontálisan ütközött az autójuk. Lapértesülések szerint Zámbó Jimmy legkisebb fia is ott volt a halálos baleset helyszínén. Itt elolvashatod Adrián beszámolóját a történtekről.

Kiderült az igazság Benkő Dániel temetéséről

Mostanáig teljes titok fedte a temetést, és csak találgatni lehetett, mi történt a lantművész földi maradványaival. Benkő Dániel lánya megelégelte, hogy alaptalan pletykák keringtek édesapja búcsúztatójáról, ezért most tiszta vizet öntött a pohárba.

Oláh Ibolya: Nem voltam teljesen normális

Az énekesnő jelenleg éppen új lemezén dolgozik Presser Gáborral, de egy ideje elvonult a nyilvánosság és a nyüzsgés elől, amitől nyugodtabbnak  és kiegyensúlyozottabbnak érzi magát. Tudatos döntés volt ez a részéről, aminek részleteit ez a cikk tárja az olvasók elé.

Nem hiszed el, kivel futott össze a Korda házaspár Spanyolországban

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Korda György és neje, Balázs Klári egy hónapon át a spanyolországi Alicantéban pihenték ki a tavalyi hajtást. Ezt az utat kapta ugyanis feleségétől a 81. születésnapjára a legendás énekes. Ha érdekel, kivel hozta őket össze a sors a vakációjuk során, az alábbi cikkből kiderül.

Tücsi édesanyjának halála mindenkit megdöbbentett Szombathelyen, ismert gyermekorvos volt

Édesanyját gyászolja Tücsi, tragikus hirtelenséggel hunyt el az elismert, szombathelyi csecsemő- és gyermekorvos dr. Sóla Gyöngyi. A szombathelyi doktornőt nemcsak családja siratja, hanem a helyi kisgyermekes szülők is, akik a közösségi oldal egyik csoportjában emlékeztek meg az orvosról. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Bayer Friderika: Te csak egy árucikk vagy, mint a tejföl a közértben

Bayer Friderika volt 1994-ben a legelső magyar, aki az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe jutott, az ott elért negyedik helyezését pedig azóta se tudta egyik indulónk se megismételni. A hatalmas sikert a színfalak mögött viszont elég nehezen élte meg. Ha érdekel, hogy miket kellett elviselnie az énekesnőnek sikerei csúcsán, valamint az, hogy most mivel telnek Friderika napjai, ide kattints.

USNK Kundi egy horrorbaleset miatt megszabadult védjegyszerű tincseitől

A tavalyelőtti X-Faktor győztes duója lázasan dolgozik az új dalokon, mert mint egy interjúban elmondták: „Ma már nem elég megnyerni az X-Faktort ahhoz, hogy egy előadónak biztosítva legyen a jövője”. A banda egyik tagja, Filep Kund azt is elmesélte, milyen brutális balesetet szenvedett a közelmúltban, ami miatt meg kellett válnia jellegzetes, hosszú tincseitől. A részleteket itt találod.

Mai nap hírei

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu12 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu19 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu19 órája