Bukta Dunaújvárosban: milliós italszámlák a városi vagyonkezelő cégnél

Startlap - Startlap
Különös dolgokra bukkant az új polgármester és csapata. Esti hírösszefoglaló.

“Dunaújvárosban még tartanak a tételes vizsgálatok, de első ránézésre máris akadt egy 400 milliós adósság”

Mindezt Pintér Tamás frissen megválasztott dunaújvárosi polgármester nyilatkozta a Népszavának, aki arról is mesélt, milyen számlákra bukkantak a fideszes városvezetés után. Ha szeretnél meglepődni, akkor csak kattints ide bátran.

Sokkoló árak a budapesti karácsonyi vásáron

Fotó: iStock

Pénteken megnyílt az idei Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, ami itthon talán a legismertebb ünnepi rendezvények egyike. Viszont hiába a hazai népszerűség, úgy néz ki, az árakat a külföldiekre szabták – itt te is le tudod  ellenőrizni, mit is jelent mindez.

Tömegbunyó volt egy szlovák Tesco parkolójában

Egy rakás férfi esett egymásnak a szlovákiai Malacka (Malacky) Tescója előtt. Nemcsak ököllel, de még lapátokkal, botokkal is verték egymást, ahogyan az itt látható felvételből kiderül majd. 

210 Ft/liter: mi a trükk a legolcsóbb üzemanyaggal?

Annyi tévhit övezi a gázautózást, hogy a Vezess.hu egy márt 213 000 kilométernyit használt Opellel szerzett tapasztalatait tette közzé. Ezt a hiánypótló cikket csak ajánlani tudjuk.

Most Puzsér szólt be keményen Polt Péternek

Fotó: Bielik István / 24.hu

Véleményét egy hosszabb bejegyzésbe csomagolta, viszont ennyire még soha nem volt kritikus. Mindez innen érhető el. 

Levideózta a vadász, ahogy rátámad egy medve

Keményen felszakadt fejbőrrel, nyak- és végtagsérülésekkel került kórházba, de túlélte a medvetámadást egy nagykárolyi vadász. A felvételt a támadásról ebben a cikkben tudod megnézni.

Kiakadtak a Momentumnál a Czeglédyt megbízó DK-ra

A Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodával egyezett meg az önkormányzat folyó szerződéseinek átvilágítására, és a sajtóperes ügyekre az Erzsébetvárosban. A hír megjelenése után pár órával a Momentum már az itt elérhető nyilatkozatban tiltakozott mindez ellen. 

Nyomoz a rendőrség a Donáth Annát szexuális zaklatással vádoló írások ügyében

A képviselőnő szerint két közismert portál főszerkesztőjét is ki fogják hallgatni az eset miatt. Ebből a cikkből kiderül, milyen sztoriról is van szó. 

Az egykori köztársasági elnök Karácsony Gergelyhez fordul

A nemzet sportolói, élükön Schmitt Pállal kéréssel fordultak Budapest új vezetőihez egy, a fővárosban megrendezendő világversennyel kapcsolatban. Részleteket errefelé érhetsz el.

Ez is érdekelhet

képcím

Nyílt levelet írt Orbánnak Karácsony

képcím

Polt Péter a parlamentben reagált Magyar Péter hangfelvételére

képcím

Garázdaság miatt eljárást indítottak a fideszes propagandista...