"Büdösek vagyunk, mint a görény"

Az Ázsia Expressz versenyzői hallani sem akarnak már halról.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-11-29 10:24

Az Ázsia Expressz versenyzői a héten a Mekong folyó partján folytatják útjukat, a keddi adásban Pak Kadingba kell eljutniuk.

Két dologban nem volt hiány, vízben és halban. A víz felülről jött eső formájában, ami eléggé megnehezítette a stoppolást, illetve később a platón való utazás sem volt túl komfortos.

Katinka már nagyon éhes volt, így azt mondta Zitának: „Eljött a pillanat, hogy meg foglak enni”. De aztán megegyeztek abban, hogy nem lenne rajta túl sok hús. Végül addig sipákolt a sofőrüknek, hogy vett nekik egy-egy szendvicset.

A végső úticél címét egy igencsak erőteljes “illatú” erjesztett hallal teli hordóból kellett kihalászniuk, ami nem is volt olyan egyszerű, közben az undorukat is le kellett küzdeniük.

Zsoltiék végeztek legelőször, lemosakodni nem is sikerült 100 %-osan, amikor utána felvették őket, Csilla meg is jegyezte, hogy „büdösek vagyunk, mint a görény”. Megérte sietni, mert ők értek be elsőként. Másodikak Berkiék lettek, így velük játszottak az amulettért. Itt a tökéletes halfilézés technikáját kellett elsajátítaniuk, majd bemutatniuk. Bár az Attila-Krisztián páros végzett először, a kemény szívű minőségellenőr nem fogadta el, Berkinek újra kellett kezdenie a halfeldolgozást. Közben Csilláék is végeztek, tökéletes eredménnyel, így ők nyerték a 7. amulettet.

 

Fotók: TV2

Mai nap hírei

Fél nap alatt védettséget adhat a koronavírus ellen egy új magyar gyógyszer

168ora.hu13 órája

Mesés vagyon, ezt hagyta örökösére Pécsi Ildikó

metropol.hu14 órája

Veszélyes is lehet az iPhone 12 sorozatban lévő Magsafe

gsmring.hu15 órája

Erős gyengülést mutatott reggel a forint

tozsdeforum.hu15 órája

Ezzel a Youtube funkcióval rengeteg új videót fedezhetsz fel!

digitalhungary.hu17 órája

Újabb adag havazás jön

agroinform.hu18 órája

Élőlények tisztítják meg a tengert a műanyagtól

transpack.hu18 órája

Többet számít, hogy reggel vagy este sportolsz, mint gondolnád

she.life.hu19 órája