Brutálisan gazdagszik Sarka Kata férje

Startlap - Startlap
A cége vigyáz számtalan kiemelt fontosságú helyre, így a Városligetre és a Zeneakadémiára is. Esti hírösszefoglaló.

Jókora osztalékot vettek ki Sarka Kata férjének őrző-védő cégéből

Erős évet zárt a Fidesz kedvenc őrző-védő cégeként ismert Valton-Sec, panaszra nem lehet okuk. Hogy mennyire is volt jó az elmúlt esztendő az idekattintva azonnal megtudható. 

Az ország keleti felén most keresnek annyit, mint Budapesten tíz évvel korábban

A KSH adatait elemezte a nettó fizetéseket figyelembe véve az Mfor.hu, és érdekes megállapításokat tettek, melyek itt érhetőek el. 

Kövér László most lenemzetárulózta az ellenzéket

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Magyar Nemzetben nyilatkozó fideszes házelnök békülékenyebb az utódállamokkal, mint az EU-val vagy az ellenzékkel. A gyurcsányozás mellé most belefért még egy kis a momentumozás is. Az interjú lényegi részeit itt lehet elérni. 

 Ilyen már tényleg nincs: jégvihar zúdult Észak-Olaszországra

Kedden az Alpok felől Lombardia több pontját is elárasztotta az árvízzel párosuló jégeső. Volt ahol a jégréteg vastagsága a 15-30 centimétert is elérte, ami már jelentős fennakadásokat okozott a közlekedésben. A különös természeti jelenségről errefelé lehet megtekinteni egy videót. 

Ferenc pápa is elmondta a véleményét a George Floyd halála után kialakult áldatlan állapotokról

Őszentsége elítélte szerdán a rasszizmus mindenfajta formáját, és az utcai erőszakot is azzal összefüggésben, hogy egy héttel ezelőtt az egyesült államokbeli Minneapolisban rendőri atrocitás áldozata lett egy afroamerikai férfi, George Floyd. A pápa szavai a rengeteg indulatot gerjesztő ügyben itt olvashatóak. 

Elhunyt Göncz Árpád özvegye

Göntér Mária Zsuzsanna, a néhai köztársasági elnök özvegye életének 97. évében családja körében hunyt el. További részletek idekattintva érhetőek el. 

A DK kihagyja a trianoni emlékülést

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Demokratikus Koalíció képviselőcsoportja nem vesz részt a parlament csütörtöki, a trianoni döntés századik évfordulója alkalmából tartandó emlékülésén – jelentette be a párt. A miértre a választ ez a cikk fogja megadni. 

Június közepétől ismét kötelező a vasárnapi szentmise a katolikus híveknek

Június 14-étől a katolikus híveknek ismét kötelező lesz részt venniük a vasárnapi szentmisén. Mindezt a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tette közzé az itt olvasható nyilatkozatában. 

Már szex közben is a maszkot ajánlják a kutatók

A Harvard Egyetem tudósai még azt is rangsorolták, hogy a különböző szexuális tevékenységek során melyiknél milyen, koronavírussal kapcsolatos kockázat áll fent. Ha téged is érdekel, mire is kellene ügyelni a meghitt pillanatokban, akkor csak ide kell egyet klikkelned. 

Ez is érdekelhet

képcím

Belázasodott Ferenc pápa, lemondták a pénteki audiencia

képcím

Halálos áldozatai is vannak az olaszországi áradásoknak -...

képcím

Fotókon, ahogy Ferenc pápa elbúcsúzott Magyarországtól