Kiemelt Hírek 2019. szeptember 12.

Brutális tűz volt Angyalföldön - részletek

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 12.
Évi 57 ezer forinttal kaphat többet jövőre egy átlagos nyugdíjas, fideszesek reklámoztak egy újságot. Hírösszefoglaló.

Hatalmas lángokkal égett egy társasház Angyalföldön

Olyan hatalmas füsttel lángolt egy épület a tizenharmadik kerületben, hogy Budapest-szerte látni lehetett . A tűzoltók nagy erőkkel kezdték meg az oltást. Azóta az is kiderült, hogy mi volt az az anyag, ami miatt ennyire égett az épület, és olyan hatalmas volt a füst. Ha te is kíváncsi vagy a részletekre, akkor csak ide kell kattintanod.

Pikó: “A Fidesz retteg. Van is mitől félniük”

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Egy hosszabb Facebook-posztban reagált Pikó András azután, hogy szerda este házkutatást tartottak a kampányközpontjában. Konkrét személyekről is írt, akiknek szerinte érdekében állt a rendőrségi intézkedés. Minderről innen tudhatsz meg részleteket.

Évi 57 ezer forinttal kaphat többet jövőre egy átlagos nyugdíjas

Az egyik ismert szakportálon jelent meg egy elemzés arról, mennyi lesz a nyugdíjkorrekció novemberben a különböző nagyságú nyugdíjakra, és ezt figyelembe véve mekkora összegre számíthatnak az érintettek jövő januártól.  Kattintás után  jönnek a pontos számok.

Válaszolt Gyárfás az ajánlatra, ami 12 év börtönt jelentene neki

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Fenyő gyilkosságban való felbujtással vádolják az úszószövetség egykori vezetőjét, akit a Fővárosi Főügyészség “kínált meg ” 12 év szabadságvesztéssel, de csak akkor, ha elismeri bűnösségét. Gyárfás már reagált is jogi képviselője útján minderre. Hogy miként, azt innen te is megtudhatod.

Nem mehetett be a bíróságra G-ras, mert elvitték a rendőrök

Szerdán derült ki, hogy a rendőrség elfogatóparancsot adott ki a G-Ras művésznéven ismert énekes és aktivista, Komáromy Gergely ellen. Csütörtökön Komáromy a Facebookon élőben közvetítette volna, ahogyan besétál a Markó utcai bíróságra, ahová az idézése szólt, azonban meglepetésére rendőrök vették körbe. Hogy mi is lett az eset vége, arról ez a cikk szól.

Még véletlenül sem akarnak hazajönni a magyarok Angliából

A brit belügyminisztérium friss adatai arról tanúskodnak, hogy már másfél milliónál is több azon EU-állampolgárok száma, akik letelepedett státusért folyamodtak a brit hatóságokhoz. A letelepedést kérő magyarok számáról ebben a cikkben bizonyosodhatsz meg.

Gulyás egyértelművé tette: ha Karácsony nyer, akkor annyi a Budapest és a kormány közti 1000 milliárdos megállapodásnak

Korábban már beszélt erről, de most ismét visszatért erre a választási kampány során. Hogy milyen polgármestert látna mégis szívesen a Miniszterelnökséget vezető miniszter, ide klikkelve tudsz tájékozódni.

A legnépszerűbb fideszesek álltak be reklámozni az új hetilapjukat

Csütörtökön megjelent az újságárusoknál az eddig csak weboldalként elérhető Madiner, amelyet már most több kormánypárti politikus Orbán Viktorral karöltve népszerűsített. Hogy mindezt miként tették, az ezekből a képekből derül majd ki. 

Ilyen már tényleg nincs: Moszkva már az Interpolnál kopogtat egy kémbotrány miatt

Különös sztori tartja lázban az Egyesült Államok és Oroszország kémelhárítását: egyes hírforrások úgy tudják, hogy az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) egyik legértékesebb orosz informátorát két évvel ezelőtt a tengerentúlra szöktették. Persze a történet nem is lenne izgalmas, ha nem lenne benne több csavar is, illetve most már egy különös, soha nem látott kérés a Kreml háza tájáról. Hogy miről is van szó, azt bővebben ez a cikk tárgyalja.

Gond van a Lidl egyes zsemléivel, kiflijeivel 

A Lidl Magyarország tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt, hogy szennyeződhettek bizonyos pékáruik. Innen megtudhatod, hogy mi is volt a gond, ami miatt azonnal cselekedett a bolthálózat.

Keresés az oldalon