Boros Lajos kitálalt Bochkor Gáborról

Startlap - Startlap
Mindenki azt hitte a rádiózás népszerű sztárjairól, hogy milyen nagy barátok is lehetnek. Heti bulvárösszefoglaló..

Boros Lajos kitálalt Bochkor Gáborról

Évtizedekig voltak a magyar rádiózás legmeghatározóbb figurái, szinte mindenki azt hitte, hogy jó haverok, annyira megfértek egymás mellett, a mikrofon előtt. Boros most azonban elmondta, mi is volt az egész mögött. Részletek

Szabó Zsófi sírva omlott össze élő adásban a Kaleta-ügy miatt

Első fokon két év hat hónapra felfüggesztett szabadságvesztésre, valamint 540 ezer forint pénzbírságra ítélték Kaleta Gábort. A diplomata ügyvédje, Mester Csaba, aki amúgy egy szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő civil szervezet alapítója, fellebbezett. Az ügy a Reggeli csütörtöki adásában is szerepelt, amely egy, az itt megszokott kedélyesen beszélgetős műfajtól merőben idegen jelenetet eredményezett. Szabó Zsófiból kitörtek az érzelmek, a védővel készült interjút gyomorforgatónak titulálta, és annyira megviselte a téma, hogy úgy döntöttek, inkább távozik a stúdióból. Szabó azt mondja, egy hete aludni se bír, valamint hangsúlyozta: nem azt kívánja, “hogy egy ember dögöljön meg a börtönben”. Olyan dolgokat mondott ki, amik sokak szívét nyomhatják a történet kapcsán. Videó és további részletek itt.

Rába Tímea elárulta, miből él a Kanári-szigeteken

Az egykori szépségkirálynő és férje, Tóbiás József volt országgyűlési képviselő 2 éve költözött el Magyarországról kisebbik fiuk kruppja miatt.

Stohl András megházasodott: Vica gyönyörű menyasszony volt

Fotó: Story

A pandémia miatt végül 120 fő helyett csupán körülbelül 50 ember társaságában, de egy csodás ceremónia keretében Stohl András és barátnője örök hűséget esküdött. Az eseményen többek között Bodrogi Gyula is megjelent. Ha fényképre vagy kíváncsi, akkor ide kattintsebből a cikkből pedig kiderülnek olyan részletek, mint például az esküvői menü, illetve a nyilatkoznak a friss házasok.

Videó van róla, ahogy a Glee színésznője bemegy a tóba, ahol már csak a holttestét keresik

Továbbra is kutatnak Naya Rivera után, de a hatóságok gyakorlatilag letettek arról, hogy élve megtalálják. A holtteste utáni keresés sem egyszerű, ugyanis a kaliforniai Piru-tó egy különösen veszélyes hely, ahol az elmúlt két évtized során számos fulladásos haláleset történt. Minderről bővebben itt írnak.

Mindeközben nyilvánosságra hozták egy biztonsági kamera felvételét, amelyet akkor rögzítettek, amikor Rivera és fia megérkeztek a tóhoz. A négyéves kisfiúra később egy motorcsónakban bukkantak rá, egyedül. A felvételt erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kiderült, kivel jár Noszály Sándor: egy rúdtáncos, háromgyerekes anyukát szeret

A pár először posztolt közös fényképet magukról. Kíváncsi vagy, kivel jár Noszály Sándor? Akkor itt folytasd az olvasást, ahol több fotót és egyéb információkat találs

Az exfeleség feljelentette Molnár Anikót, amiért rendbe tette Gesztesi Károly sírját

Gesztesi Károly síremléke még nem készült el a januári temetés óta, és a sírhely sincs rendszeresen ápolva. Ezen próbált meg javítani Molnár Anikó, amikor kilátogatott a budakalászi temetőbe. A néhai színész exfeleségének azonban nem tetszett, hogy Molnár hozzányúlt a sírhoz, pláne, hogy posztolt róla, ezért feljelentést tett. Molnár Anikó most ezen dühöng a közösségi oldalán. Íme! Hogy végül mi is lett az egész ügyből, azt innen tudhatod meg.

Így búcsúzott Terence Hill Ennio Morriconétól

A filmzene leghíresebb alakja 91 évesen hunyt elTerence Hill és Ennio Morricone többször dolgoztak együtt. Részletek itt.

 A 41 éves Nick Cordero hosszú szenvedés után belehalt a koronavírusba

Fotó: Dave Kotinsky/Getty Images

A Zsaruvér és a Különleges ügyosztály kanadai származású, kisgyermekes színésze 95 napon át küzdött a betegséggel, ami teljesen szétroncsolta a tüdejét, és amputálni kellett egy végtagját. Cordero életéről és haláláról erre a linkre kattintva olvashatsz.

Rubint Réka a koronavírusról: “Meggyőződésem, hogy értünk történik minden”

Schobert Norbi felesége a Westend tetőkerti sportteraszának megnyitóján mondta el különös gondolatait a pandémiáról, ami szerinte “közhelyes” állítás. Az eseményen amúgy több más ismert edző – például Béres Alexandra, Keleti Andrea – is megjelent, akik szintén nyilatkoztak. A rövid interjúkat ide kattintva olvashatod el.

További bulvárhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...