Borkaira kemény csapást mért a MOB

Startlap - Startlap
Olyan ítéletet hoztak, ami már végérvényes, fellebbezésnek sincs már helye. Esti hírösszefoglaló.

Ez már Borkai sportvezetői karrierjének végéhez vezet

A botrányáról elhíresült győri polgármester, korábbi olimpiai bajnok tornász 2010 és 2017 között még a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke is volt. Maga sem hitte volna egykor, hogy valaha bekövetkezik az, ami most csütörtökön. Hogy miről is döntött személyével kapcsolatban a tornaszövetség, és mit is közölt a MOB, az ebből a cikkből derül majd ki.

Szembementek a Fidesz EP-képviselői Orbán akaratával

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Másképp döntött a fideszes küldöttség, mint ahogy eddig számolni lehetett vele – mindez egy olyan kérdésben, melyben korábban úgy tűnt Törökország mellé állnak. Az érdekes fordulatról itt olvashatsz beszámolót.

Kiderült, milyen nemzetiségű az a 39 ember, akik halálra fagytak egy kamionban

Több tucat személy is halálra fagyott abban a kamionban, amit az Essex megyei Grays községben találtak Nagy-Britanniában – adta szerdán hírül a Daily Mail. Csütörtökre már az is kiderült, milyen nemzetiségűek voltak az áldozatok – minderről ide kattintva tudhatsz meg többet.

Németh Miklóst kormányfőként lehallgatták – erről most először beszélt

Az RTL Klub XXI. század című műsorának adott interjút az egykori miniszterelnök, aki csupa olyan dolgot hozott szóba, amit eddig még soha. A csütörtök este leadott részben Németh meglepő történetet osztott meg Horn Gyuláról, Gorbacsovról, de még magáról Kádár Jánosról is. Ide kattintva lehet alaposan elcsodálkozni a kijelentésein.

Itt a vége: van egy bankjegy, amivel csak jövő csütörtökig fizethetsz

Fotó: iStock

A lejárt bankókat ezek után három évig beválthatod a postákon és a bankfiókokban, a Magyar Nemzeti Banknál pedig 2039. október 31-ig cserélik. Csak egyetlen klikk, és kiderül, melyikről is van szó.

Új fejlemények a szétválasztott sziámi ikerpár másik tagjánál

A szétválasztott testvérek közül Rukia testében komoly szövődmények léptek fel a műtét során, csütörtökön azonban már olyan örömhírt közölhettek orvosaik, melyek mély megnyugvással töltötték el szüleit. Hogy miről is van szó, arról itt tudhatsz meg mindent.

Karácsony váratlant lépett Wass Albert-ügyben

Fotó: MTI/Mónus Márton

Az új főpolgármester korábban egy interjúban beszélt a Moszkva tér / Széll Kálmán tér összefüggéseiről, amikor is egy megjegyzésével kapcsolatban úgy tűnt, kitért Wass Albertre is. Ma azonban egy errefelé taglalt módon visszavonulót fújt az ügyben.

Most állt lábra először a horrorbaleset túlélője

Juan Manuel Correa, a Belga Nagydíj hétvégéjén rendezett F2-es futamon egy olyan tömegkarambolban sérült meg súlyosan, amelyben Anthoine Hubert az életét vesztette. Akkor 17 órán keresztül műtötték, Correát, akinek első, kissé nehézkes lábra állását, illetve nyilatkozatát itt nézheted meg.

Valami titokzatos oknál fogva nem szavazhattak külföldiek az önkormányzati választáson

Alaptalanul tagadhatták meg a szavazást több, voksolásra jogosult külföldi állampolgártól Budapesten. A különös ügy szálai errefelé bontakoznak ki .

Már a kanyarban a stadionstop, megtették az első lépést

Bár a budapestiek véleményét is kikérné Karácsony Gergely, de azért a főpolgármester stábja már gondolkodik rajta, hogy mégis mi az amire koncentrálniuk kellene, különösen annak fényében, hogy több projekt leállítása igazán körülményes lenne. Hogy mely projektekben lehetnek kínos jelenetek, arról itt tájékozódhatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Beáll Karácsony mögé a DK az önkormányzati választáson

képcím

Ilyen volt az oktatásügyi tüntetés Budapesten

képcím

Karácsony: Budapesten nincs helye Hamászt támogató...