Borkai-orgia: feltűnt egy árulkodó testrész a videóban

A szivárogtató szerint Borkai és baráti társasága nem csak nyaralni járt a Maldív-szigetekre. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-10 09:08

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Úgy tűnik, tényleg egy nő videózta a jachton Borkaiékat

A Fideszben az a hír járja, hogy nem az azokat kiszivárogtató „ügyvéd”, hanem a hajón tartózkodó egyik nő készítette a felvételeket Borkai Zsolt győri polgármesterről és barátairól szex közben. Ez most, egy újabb feltöltött videón bevillanó testrész révén igazolódni látszik. A szivárogtató közben arról ír, hogy Borkai és baráti társasága nem csak nyaralni járt a Maldív-szigetekre. Ebben a cikkben megnézheted az árulkodó testrészt és a Maldív-szigeteken töltött hetek valódi okát is megismerheted.

Órákig harcoltak a 22 éves mentős életéért, sikertelenül

Minden előzetes panasz nélkül esett össze Takács Bence, fiatal mentő-gépkocsivezető, amikor szolgálaton kívül egy bajtársával találkozott szerdán, írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. A tragikus eset épp aznap történt, amikor teljesült Bence legnagyobb vágya.

SZÖRNYŰ TRAGÉDIA ÉRTE A KAPUVÁRI MENTŐKETMinden előzetes panasz nélkül esett össze Takács Bence, fiatal…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2019. október 9., szerda

Kiakadt az EU a magyar diplomácia újabb húzásán

Az Európai Unió figyelmeztetni akarta Törökországot az észak-szíriai hadműveletek veszélyeire, de Magyarország bármiféle indoklás nélkül, egyedül a 28 tagú EU-tagországok közül, megvétózta azt. A magyar lépés azért meghökkentő, mert az unió szerint az újabb véres harcok újabb menekültáradattal veszélyeztethetik az európai biztonságot. Úgy tűnik, az EU-nak elege van Magyarországból, a lenti cikkből megtudhatod, mit terveznek a jövőbeli hasonló esetek elkerülése végett.

Simonka kenőpénzt adott a NAV-eljárás leállításáért, és a felszámolót is lefizette a vád szerint

Az ügyészség szerint húszmillió forintot az Astoriánál adott át Simonka György megbízottja a NAV-vizsgálat leállítása érdekében. De a békési fideszes országgyűlési képviselő nem a megfelelő embert fizette le, így nem sikerült megfékezni az adóhatóság eljárását. Ugyanekkora összeghez jutottak a felszámolók is. A témáról bővebben alább olvashatsz.

MTI Fotó: Rosta Tibor

Százezres bírságokkal fenyegetnek a kerületi önkormányzatok

Tudtad, hogy ha Újpesten ételmaradékot teszel ki közterületre, 200 ezer forintra bírságolhat az önkormányzat? És hogy ugyanennyit kaphatsz, ha Józsefvárosban galambot etetsz? Az 5. kerület az Egyetem téri gördeszkásokat bünteti ugyanennyivel, igaz, a tiltott zöldterületen labdázók megússzák 150 ezerrel. A budapesti önkormányzatok csak úgy dúskálnak az olyan rendeletekben, amikkel a szegényeket és az átlagembereket is lehet szívatni.

Itthon gyógyítják meg Zentét

Ha minden jól alakul, harminc napon belül megkaphatja a kezelést az izomsorvadásos betegségben szenvedő Zente, akiért összefogott az ország és 700 millió forint adomány gyűlt össze a drága terápiára. További részletek ebben a cikkben.

Csak akkor lesznek fejlesztések, ha a fideszes jelölt nyer?

MTI/Vajda János

A kormánypárti politikusok olyan hangulatot próbálnak kelteni a hétvégi önkormányzati választás előtt, mintha a települések sikere azon múlna a következő években, hogy fideszes városvezetőt választanak-e, vagy sem. Ez gyakran burkolt vagy nyílt fenyegetéseket is tartalmaz. De valóban jobb lett-e a helyi cégeknek és a lakók keresetének, ha fideszes polgármestert választottak 2014-ben, mint ha valaki mást? Az alábbi cikkből kiderül.

Módosul a KRESZ

A balesetek elkerülése érdekében szabályozni kell, hogy melyik eszköz haladhat a járdán, melyik az úttesten, melyik a kerékpárúton. Az elektromos rollerek, segwayek terjedése miatt hónapokon belül módosíthatják a jogszabályt.

Befellegzett a hűvös időjárásnak

Csütörtök délután mindenhol megszűnik a csapadék, majd péntektől derült égbolt és sok napsütés érkezik több napon át. A részletes időjárás-előrejelzést itt találod.

Mai nap hírei

Nem semmi, amit a britek csinálnak a koronavírus ellen

liner.hu8 órája

Kivonták a forgalomból a legismertebb gombaölőt

mezohir.hu10 órája

Dobó Kata titokban ment férjhez, kevesen tudtak a házasságról

femcafe.hu11 órája

Csodás hírek a királyi család háza táján: most jelentette be Katalin hercegné

life.hu13 órája

Tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián

demokrata.hu13 órája

Tévhitek, amiket a filmek hitettek el velünk

hamuesgyemant.hu13 órája

Annyian utasították vissza a kínai vakcinát a lakhelyén, hogy Sváby András hiába volt hátrébb a listán, máris sorra került, és ő igent mondott

propeller.hu17 órája

A meggyfák metszése tavasszal

edenkert.hu19 órája