Borkai ellenzéki ellenfele szerint magánügy a szexvideó

Startlap - Startlap
Közben a jobbikosok felbontották a győri ellenzéki összefogást, a G7 szerint a Borkai-ügy a kormány elitjéig vezethet, és több magánrepülőt találtak a polgármester közvetlen baráti körében. Hírösszefoglaló.

Borkai-ügy: előkerült két magánrepülő, és közben a győri ellenzéki jelölt is magánügynek minősítette a szexvideókat

Borkai Zsolt győri polgármester közvetlen baráti körében két magángép is van – ez azért érdekes információ, mert a településvezetőről felvételeket szivárogtató blog szerint a kompromittáló képek helyszínéül szolgáló adriai szexpartira magánrepülővel érkeztek. A privát gépekről szóló nyomozás eredményeit itt nézheted meg.

Közben Glázer Tímea, Győr ellenzéki polgármesterjelöltje is megszólalt az ügyben, és elmagyarázta, miként tekint Borkaira, milyen viszonya van vele, és miért gondolja, hogy a kérdéses felvételek a polgármester magánéletének részei. Glázer szavaiért itt folytasd az olvasást.

A G7 oldalán arról írnak Borkai kapcsán: az ügy másik megnevezett érintettjének, Rákosfalvy Zoltánnak az üzleti kapcsolatain keresztül közvetlen út vezet a Fidesz-KDNP elitjéhez is. Hogyan? Innen megtudhatod. Továbbá: a Jobbik felrúgta a helyi ellenzéki összefogást, annak ellenére, hogy ez nagyon nem tetszik a párt vezetőinek. A győri jobbikosok itt magyarázzák el döntésüket, a párt reakciója meg ezen az oldalon található.  

De nem csak ezek a mai nap fejleményei Borkai Zsolttal kapcsolatban: egy 250 milliós osztalékról, valamint Borkai fiának fizetéséről itt találod meg a délelőtti híreket.

Miskolc “becsületbeli ügy” Orbánnak, ezért személyesen leutazott nyomatékosítani, hogy egy ellenzéki polgármester “a kormány ellensége lesz”

Nincs igény arra, hogy országjárásban legyek

– mondta a miniszterelnök, de a miskolci tévében, ide ugyanis mégis elment, mert Miskolc egy fontos, “becsületbeli ügy”. Orbán mindig is büszke volt arra, ahogy az elmúlt évtizedben Miskolc átalakult, és most elég nyomatékosan magyarázta el a választóknak, mit kell tenniük, ha jót akarnak maguknak. A miniszterelnök szavait ebben a cikkben foglalták össze.

“Csúnya dolog volt” – Tarlós István elmagyarázta, hogy is történt ez az egész Scarlett Johanssonnal

Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra

– írta a 24.hu-nak eljuttatott közleményében Scarlett Johansson. Később kiderült: a főváros főpolgármestere még a közlemény megjelenése előtt adott egy interjút, amiben elmagyarázta, hogy is történt ez az egész Scarlett Johanssonnal, ki mit mondott és mit nem. Tarlós nyilatkozatát erre a linkre kattintva olvashatod el.

Egy év után Szerbia megnyitotta a piacát a friss magyar sertéshús előtt

Fotó: iStock

De azért valójában kifejezetten korai lenne az öröm. A sertéspestis-helyzet legfontosabb friss infóit  ebből a cikkből tudhatod meg Bognár Lajos országos főállatorvostól

Eléggé megváltozott egy év alatt a legjobb középiskolák rangsorának élbolya

A legjobbiskola.hu portál listájának első helye tavaly óta változatlan, utána azonban már elég nagy eltérések vannak a középiskolák rangsorában az egy évvel ezelőtti sorrendhez képest. Ha érdekel, melyek lettek idén a legjobb intézmények, ide kattins.

A Fővárosi Választási Bizottság egyhangúlag ítélte el a józsefvárosi önkormányzat újságját

Pikó András VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt fordult a Fővárosi Választási Bizottsághoz (FVB) a hetente megjelenő kerületi kiadvány 31. és 32. lapszáma miatt, amelyet aztán az FVB egyhangúlag el is kaszált. Mit kifogásoltak az újságban? Innen kiderül.

Nagyon durván elszállt az alapvető élelmiszerek ára

Az országos fogyasztói árindex stabilan alacsony, 3 százalék körüli szinten mozog, ugyanakkor ebben a férfi cipőtől kezdve az üzemanyagon át a tűzifáig mindenféle tétel szerepel. Ha azonban a KSH adatbázisában csak az alapvető élelmiszerek árainak változását böngésszük, már igen csúnya képet kapunk az inflációról… Pontos számok szép grafikonokkal ebben a cikkben.

17 éves hidegrekord dőlt meg kedd éjszaka

Fotó: Andrey Rudakov/Bloomberg via Getty Images

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pontos értékeit, valamint azt, mit jelent ez a rekorddöntés, itt találod.

A 67 éves Vlagyimir Putyint ismét egy fantasztikus fotósorozattal köszöntötte születésnapján az orosz állami sajtó: az idei téma az erdőben merengés

Vlagyimir Putyin születésnapját minden évben szemérmetlen propagandaanyagokkal üdvözli az orosz közmédia: a félmeztelen lovaglós képekre biztosan mindenki emlékszik, na ezek is Putyin egyik szülinapi fotózkodásán készültek. Idén az elnököt erdőjárás közben kapták lencsevégre, amelyet Szergej Kuzsugetovics Sojgu védelmi miniszter társaságában élvezett. A galéria ide kattintva érhető el.

Ez is érdekelhet

képcím

Putyin: Oroszország jövője az Ukrajnában harcoló katonáktól...

képcím

Elhunyt Bajkai István

képcím

Putyin letaglózó hírt kapott - a hét legfontosabb hírei képekben