Borbás Marcsi azért sírt az esküvőjén, mert már akkor tudta, hogy hibát követ el

Startlap - Startlap
A köztévés műsorvezető nem várt nyíltsággal vallott első házasságáról. Bulvárösszefoglaló.

Borbás Marcsi meglepő vallomása: azért sírta el magát első esküvőjén, mert már akkor tudta, hogy rosszul döntött

A Gasztroangyal háziasszonya általában nem beszél a magánéletéről, első házasságáról mégis nyíltan beszámolt. Részletek itt.

Kirk Douglas végrendelete alapján Michael Douglas gyakorlatilag semmit sem kap a 80 milliárd dolláros vagyonából

A február 5-én elhunyt Kirk Douglas azért a fiára is hagyott valamit, de nem sok dolgot. Na és kik öröklik a dollármilliárdokat? A végrendeletről itt írnak bővebben.

“Ha a feleségem nem magánkórházban van, akkor meghal” – Bódi Csaba felesége életveszélyes állapotba került a szülése után

Ginának komplikációktól mentes volt a terhessége, de a szülés utáni percekben olyan súlyos állapotba került, hogy kétszer is meg kellett operálni. Arról, mi történt pontosan, ebben a cikkben számol be Bódi.

Liptai Claudia aranyos közös fotót posztolt Pankával

A felvétel a családi nyaraláson készült.

Meghan Markle egyetlen Insta-posztjával 80-szor annyit kereshet, mint a magyar átlagfizetés 

Fotó: Aaron Chown/PA Images via Getty Images

Egy influenszer marketinggel foglalkozó oldal kiszámította, mennyit érhetnek Meghan Markle Instagram-posztjai, vagyis mennyi pénzt kapna, amennyiben szponzorált tartalmakat jelenítene meg. Mivel mi is szeretjük a számokat, felcsaptuk a KSH adatbázisát, és megnéztük, mit jelent ez az összeg a hazai átlagfizetésekhez viszonyítva: a tavaly novemberi bruttó havi béreket alapul véve az jött ki, hogy Harry herceg felesége pontosan 78-szor annyit kaphatna egyetlen bejegyzésért, mint egy átlagos magyar a teljes havi munkájáért. Külön érdekesség, hogy Markle sógornője, Katalin hercegné már jóval kevesebbet kereshetne, amennyiben áruba bocsátaná a közösségi oldalát. Mi az oka ennek, és mik a pontos számok? Innen kiderül.

A TV2 jelmezes műsorának sikerült felülmúlnia a Vajna Tímea okozta meglepetést

A béna maszkok miatt cikizett Nicsak, ki vagyok legutóbbia adásában még Till Attila és a zsűri is elég durván zavarba jött, amikor leleplezték a harmadik beöltözött alakot. Íme mindez videón.

“Rászorított a torkomra, én meg azzal a lendülettel ütöttem” – Kollányi Zsuzsi bántalmazó kapcsolatáról vallott

A művésznő jelenleg boldog párkapcsolatban neveli gyermekeit, de korábban nem volt szerencsés a férfiakkal. Kollányi a Női titkok Várkonyi Andinál legutóbbi adásában idézte fel a fájdalmas emlékeket. Ha érdekel, mit mesélt, akkor ide kattintva elolvashatod, illetve videón is megnézheted.

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás hiába próbált csendben romantikázni, kiszúrták őket külföldön

Zsidró és Várkonyi egy romantikus kiruccanásra hagyta el az országot, gondolván, így majd senki sem ismeri fel őket. Ez nem jött össze, sőt, részletes beszámoló született arról, hogy mit csinált a pár a hétvégén. 

“Hidd el Norbi, az sem baj, ha megnő majd a valaga” – beszóltak a mohácsi busók Schobert Norbinak

Norbi pár héttel ezelőtti kinyilatkoztatása a női elhízás és a párkapcsolati problémák általa feltételezett összefüggéséről alighanem maradandóan bevéste magát a kollektív emlékezetbe. Így minden bizonnyal nem a mohácsi busók lesznek az utolsók, akik erre reflektálnak. Mindenesetre ők legalább viccesen reagáltak: erre a linkre kattintva megnézheted a transzparenst, amelyen a diétagurunak üzentek.

Otthagyja az RTL Klub Reggelijét az egyik műsorvezető

Az alábbi cikkből fény derül a távozó kolléga személyére, valamint a döntés hátterére.

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók